Libnet.ro
UNICEF

13:00

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa vor participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, la invitatia Familiei Regale, la dineul oficial care va avea loc, miercuri seara, la Castelul Peles, cu ocazia zilei de nastere a. continuă pe Antena3

Presedintele Klaus Iohannis participa marti la bilantul SRI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis va participa, marti, la bilantul SRI pe anul 2014. Conform Administratiei Prezidentiale, seful statului urmeaza sa participe, de la ora 11. 00, la evenimentul organizat la sediul.

Judecatorul Petru Rus, condamnat definitiv pentru coruptie, eliberat din functie de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis l-a eliberat luni din functie pe judecatorul Petru Rus de la Judecatoria Nasaud, condamnat definitiv in 12 martie pentru ca ar fi redactat o incheiere de sedinta falsa,.

Iohannis si sotia sa participa la dineul organizat de ziua Principesei Margareta

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa, Carmen Iohannis, vor participa, miercuri seara, la un dineu oficial organizat de Familia Regala, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta, informeaza Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis si Victor Ponta participa la bilantul MAI pe 2014

Presedintele Klaus Iohannis participa astazi la prezentarea raportului privind activitatea Ministerului Afacerilor Interne pe anul 2014. La sediul MAI a sosit si premierul Victor Ponta.

Klaus Iohannis, invitat la dineul dat in cinstea zilei de nastere a Principesei Margareta: Este primul presedinte care participa la un dineu la Castelul Peles

Presedintele Klaus Iohannis si prima-doamna a Romaniei, Carmen Iohannis, vor lua parte, maine seara, la invitatia Familiei Regale, la un dineu oficial care va avea loc la Castelul Peles, Sinaia, cu ocazia zilei de nastere a Principesei Margareta.

Klaus Iohannis participa marti la bilantul SRI

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti la prezentarea raportului privind activitatea Serviciului Roman de Informatii pe anul 2014, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Sedinta va avea loc.

Dragnea, despre Klaus Iohannis: Iese din Constitutie

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, l-a criticat, duminica seara, pe Presedintele Klaus Iohannis, pentru dorinta sa de a schimba Guvernul social-democrat cu un Guvern liberal. Dragnea a vorbit si despre problemele penale ale colegilor sai de partid, Dan Sova si Darius Valcov.

Klaus Iohannis si Victor Ponta, mesaje de condoleante pentru rudele victimelor accidentului aviatic din Franta

Presedintele Klaus Iohannis a postat un mesaj pe pagina de Facebook, in care isi exprima solidaritatea fata de familiile victimelor accidentului aviatic petrecut astazi in Franta. Am aflat cu profunda.

Klaus Iohannis a refuzat sa promulge modificarile la Codul Silvic

Presedintele Klaus Iohannis a cerut reexaminarea Legii care aduce o serie de modificari si de completari Codul silvic, apreciind ca interventiile legislative adoptate in cuprinsul acestei legi, sunt de natura sa limiteze activitatea economica a operatorilor economici sau a grupului de operatori economici, avand impact asupra mediului concurential si, implicit, asupra economiei si sa creeze premisa legislativa a unui tratament juridic discriminator. HotNews. ro a scris in dese randuri despre recentele modificari al Codul Silvic, cu potential nociv major. Vezi aici o analiza detaliata .

Klaus Iohannis: Legea sa fie aplicata dincolo de orice suspiciuni si mai presus de orice interese de grup sau particulare

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la bilantul MAI, ca isi doreste ca toti cei chemati sa aplice legea sa fie in primul rand ei insisi dincolo de orice suspiciuni, liberi de orice conditionari.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )