Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Klaus Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie de gripa si de COVID-19. Noi restrictii in momentul acesta nu sunt prevazute (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie de gripa si de COVID-19. Noi restrictii in momentul acesta nu sunt prevazute (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica. Dupa o deschidere in care a vorbit despre evolutia epidemiei. continuă pe B1

Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie: gripa si COVID 19

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, numarul mare de imbolnaviri inregistrat in ultimele 24 de ore si a afirmat ca urmeaza un context sensibil, avand in vedere ca apropierea sezonului rece ridica problema virozelor si a gripei. Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie gripa si COVOD 19, a afirmat presedintele.

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

inaltarea Sfintei Cruci, sarbatoare mare in Romania. Ce este interzis sa faci azi: nu ai voie sub nicio forma

Inaltarea Sfintei Cruci este cea mai veche si cea mai importanta dintre sarbatorile crestine inchinate cinstirii Crucii Mantuitorului. Prin acest eveniment crestinii comemoreaza doua evenimente deosebite in istoria lemnului crucii. Superstitii ce este interzis sa faci pe 14 septembrie. inaltarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Ce este interzis sa faci astazi inceputul cultului public si .

Presedintele Klaus Iohannis a rechemat alti 15 ambasadori. Printre acestia se numara Dan Mihalache si Adrian Cioroianu

Dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis a rechemat mai multi ambasadori ai Romaniei, luni seful statului a semnat decretele privind schimbarea altor 15 ambasadori, printre acestia se numara Dan Mihalache,.

Presedintele Klaus Iohannis a rechemat alti 14 ambasadori. Printre acestia se numara Dan Mihalache si Adrian Cioroianu

Dupa ce vineri presedintele Klaus Iohannis a rechemat mai multi ambasadori ai Romaniei, luni seful statului a semnat decretele privind schimbarea altor 14ambasadori, printre acestia se numara Dan.

Presedintele Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Pompierilor: Ati dat dovada, din nou, de profesionalism si curaj

Cu ocazia Zilei Pompierilor, presedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj, in cursul zilei de duminica. Acesta a reamintit ca pompierii au dat dovada de curaj si devotament, in contextul pandemie de COVID-19,.

Presedintele Klaus Iohannis, despre escaladarea tensiunilor in Mediterana de Est: Daca vorbim despre Turcia, atunci este evident ca trebuie sa avem in vedere intregul palier de probleme (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a raspuns la intrebari legate de doua dintre subiectele de politica externa care suscita interes la nivel european, si.

Iohannis: inceputul anului scolar, un succes Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul medical sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca pandemia este inca departe de a se fi incheiat, spunand ca sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19. intrebat daca considera ca inceputul anului scolar a fost un succes sau un esec, Iohannis a spus ca a fost un succes, in actualele conditii dificile. El a mai afirmat ca a cerut Guvernului o evaluare completa dupa primele doua saptamani de scoala.

KLAUS IOHANNIS: Magistrala M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor

Magistrala de metrou M5 este o mare realizare si risca sa devina o legenda a amanarilor, a declarat, marti, presedintele Klaus Iohannis, scrie Agerpres.

KLAUS IOHANNIS, MESAJ PENTRU ELEVI LA INCEPEREA SCOLII: Fiecare veti avea ocazia sa fiti un supererou

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, astazi, un mesaj cu ocazia inceperii noului an scolar, in care subliniaza importanta respectarii masurilor speciale impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )