Libnet.ro
UNICEF

16:30

Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie: gripa si COVID 19

Adevărul Adevărul,
Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie: gripa si COVID 19

Presedintele Klaus Iohannis a comentat, miercuri, numarul mare de imbolnaviri inregistrat in ultimele 24 de ore si a afirmat ca urmeaza un context sensibil, avand in vedere ca apropierea sezonului rece ridica problema virozelor si a gripei. Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie gripa si COVOD 19, a afirmat presedintele. continuă pe Adevărul

Presedintele Klaus Iohannis: Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie de gripa si de COVID-19. Noi restrictii in momentul acesta nu sunt prevazute (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a sustinut o conferinta de presa, miercuri, si a abordat mai multe subiecte de interes de pe agenda publica. Dupa o deschidere in care a vorbit despre evolutia epidemiei.

Singurul loc din Romania unde femeile au interzis. Nu au voie sub nicio forma

In Romania exista un loc in care accesul femeilor nu este permis. Mai precis, locul respectiv este singurul loc de pe teritoriul Romaniei unde se aplica avatonul. Ce inseamna avatonul si care este acest loc. Singurul loc din Romania unde femeile sunt interzise Avatonul este chiar legea care opreste intrarea femeilor pe Sfantul Munte Athos .

inaltarea Sfintei Cruci, sarbatoare mare in Romania. Ce este interzis sa faci azi: nu ai voie sub nicio forma

Inaltarea Sfintei Cruci este cea mai veche si cea mai importanta dintre sarbatorile crestine inchinate cinstirii Crucii Mantuitorului. Prin acest eveniment crestinii comemoreaza doua evenimente deosebite in istoria lemnului crucii. Superstitii ce este interzis sa faci pe 14 septembrie. inaltarea Sfintei Cruci, 14 septembrie. Ce este interzis sa faci astazi inceputul cultului public si .

Iohannis: inceputul anului scolar, un succes Sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul medical sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat miercuri ca pandemia este inca departe de a se fi incheiat, spunand ca sub nicio forma nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa gestioneze o dubla epidemie - de gripa si de COVID-19. intrebat daca considera ca inceputul anului scolar a fost un succes sau un esec, Iohannis a spus ca a fost un succes, in actualele conditii dificile. El a mai afirmat ca a cerut Guvernului o evaluare completa dupa primele doua saptamani de scoala.

IOHANNIS: Nu ne putem permite ca sistemul sanitar sa fie nevoit sa gestioneze o dubla epidemie, gripa si Covid-19

Klaus Iohannis a declarat azi intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni ca pandemia e inca departe de a se fi incheiat iar eliminarea treptata a unor restrictii, reluarea unor activitati, apropierea sezonului rece, creeaza un context sensibil.

Renate Weber: Numarul reclamatiilor legate de sistemul sanitar aproape s-a triplat. Pacienti asimptomatici cu COVID, tinuti in spital si doua luni

Avocatul Poporului, Renate Weber, sustine ca in ultimele sase luni numarul petitiilor primite de institutie privind sistemul sanitar aproape ca s-a triplat, multe dintre acestea au legatura cu pandemia de coronavirus. Ea a spus ca este vorba fie despre pacienti diagnosticati, asimptomatici, care ar fi fost nevoiti sa stea in spital si cate doua luni, fie despre oameni cu alte afectiuni care au reclamat ca nu au beneficiat de asistenta medicala.

Iohannis: Nu ne putem permite o dubla epidemie - gripa si Covid

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, miercuri seara, ca Romania nu-si poate permite sa fie oblig.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Singura certitudine este ca nu vom face cu PSD nicio forma de intelegere guvernamentala (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, marti, singura certitudine este ca liberalii nu vor face nicio intelegere cu PSD pentru crearea unei majoritati dupa alegerile parlamentare programate la inceputul lu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2236 seconds )