Libnet.ro
UNICEF

21:15

Presedintele Klaus Iohannis: Romania, in cativa ani, poate fi la nivelul Occidentului, dar pentru asta trebuie sa votam si sa muncim. Hai sa obtinem un scor istoric si sa indepartam PSD de la butoane pentru ani buni (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis: Romania, in cativa ani, poate fi la nivelul Occidentului, dar pentru asta trebuie sa votam si sa muncim. Hai sa obtinem un scor istoric si sa indepartam PSD de la butoane pentru ani buni (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, joi, la Galati, ca schimbarea se produce in Romania in timp ce vorbim si ca acest lucru este recunoscut si de partenerii internationali, cum sunt cei din PPE, care. continuă pe B1

Joseph Daul, liderul PPE: Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducere

Joseph Daul, presedinte PPE la final de mandat, considera ca Romania se afla pe cele mai bune maini cu presedintele Klaus Iohannis si prim-ministrul Ludovic Orban la conducerea tarii, potrivit.

Presedintele Klaus Iohannis: Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Am reusit sa anulez 70% din masurile PSD, care ar fi compromis Legile justitiei (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti seara, in dialogul cu jurnalistii si politologii prezenti la BCU, ca fara prezenta sa la Cotroceni, statul de drept din Romania s-ar fi rupt, si a.

Radu Tudor: Presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva 34 de generali SRI

Radu Tudor scrie, pe blog, ca presedintele Klaus Iohannis a trecut in rezerva, in cei cinci ani de mandat la Palatul Cotroceni, 34 de generali SRI, in contextul in care un punct esential in mandatul lui.

Presedintele Klaus Iohannis, angajament pentru al doilea mandat: Sunt decis sa comunic mai mult si mai intens (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este decis sa comunice mai mult si mai intens cu romanii, in eventualitatea in care va obtine un al doilea mandat consecutiv la Palatul Cotroceni. in mod natural un.

Presedintele Klaus Iohannis a explicat de ce a acceptat instalarea Vioricai Dancila la Palatul Victoria, in 2018: PSD a dispus nu numai de o majoritate, ci de o larga majoritate la vremea respectiva (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a explicat, marti, la dialogul electoral de la BCU, ca a numit-o pe Viorica Dancila in functia de premier, desi PSD isi daramase deja de doua ori propriile cabinete, pentru ca so.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat Legea de aprobare a OUG 602019 privind reglementarea unor masuri in sistemul energetic national

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat marti legea pentru aprobarea OUG nr. 602019 privind reglementarea unor masuri pentru stingerea unor obligatii fiscale si bugetare, precum si unele masuri referitoare la.

Surse: Cine sunt jurnalistii care merg la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis va participa marti dupa-amiaza la o dezbatere cu mai multi jurnalisti si politologi, printre acestia fiind Moise Guran si Ion M. Ionita.

CTP refuza invitatia la dezbaterea cu presedintele Klaus Iohannis

Cristian Tudor Popescu a anuntat ca refuza sa mearga la dezbaterea organizata de Klaus Iohannis cu mai multi jurnalisti si analisti politici.

Ce isi reproseaza Klaus Iohannis in cei cinci ani petrecuti la Palatul Cotroceni: De la PSD mi se spune ca am fost spectator si inactiv

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, marti, ca, in cazul in care va obtine un al doilea mandat, isi doreste sa comunice mai mult, raspunzand astfel unui jurnalist care l-a intrebat ce reprosuri isi.

KLAUS IOHANNIS: Dezbaterea va incepe la ora 19:00

Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore. La dezbaterea electorala organizata de echipa de campanie a lui Iohannis, jurnalistii, analistii, politologii si comentatorii politici invitati vor putea adresa intre doua si patru intrebari. Potrivit anuntului facut sambata, la eveniment vor participa, in sala, studenti si jurnalisti care nu vor putea interveni in discutie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )