Libnet.ro
UNICEF

17:00

Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Antena3 Antena3,
Presedintele Klaus Iohannis: Urmeaza saptamani critice. Trebuie sa castigam aceasta batalie

Presedintele Klaus Iohannis declara ca epidemia de coronavirus va aduce saptamani critice in Romania. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in cadrul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu se.

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS: Actuala perioada, o oportunitate pentru antreprenorii proactivi

Antreprenorii din tara noastra trebuie sa fie proactivi si sa priveasca aceasta perioada drept o oportunitate pentru a-si reprofila afacerile, a afirmat presedintele Klaus Iohannis, dupa intalnirea pe care a avut-o la Palatul Cotroceni, cu premierul Ludovic Orban, ministrul de Interne - Marcel Vela, ministrul Apararii Nationale - Nicolae Ciuca, ministrul Fondurilor Europene - Ioan Bolos, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri - Virgil Popescu.

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel catre romanii din strainatate

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Presedintele Klaus Iohannis le cere romanilor sa nu vina acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut un apel, vineri, catre romanii din strainatate sa nu vina acasa de Paste. El a afirmat ca vizita romanilor din diaspora poate fi extrem de periculoasa pentru cei ce le sunt dragi.

Klaus Iohannis, apel catre romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori! Urmeaza saptamani critice pentru sistemul de sanatate din Romania (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a avertizat, vineri, ca urmeaza saptamani critice pentru Romania in contextul pandemiei de coronavirus. Astfel, seful statului a facut un apel la romanii din afara tarii, sa nu.

VIDEOMesajul lui Iohannis pentru diaspora: Dragii mei, nu venti acasa de sarbatori. Urmeaza saptamani critice. Vom fi alaturi de cei dragi de la distanta

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un apel la romanii din diaspora, carora le-a transmis sa nu vina anul acesta de sarbatori acasa pentru a limita riscul de raspandire a virusului COVID-19. Revenirea in tara poate fi extrem de periculoasa atat pentru voi, cat si pentru cei la care tineti. Anul acesta vom fi alaturi de cei dragi, dar de la distanta. , a declarat presedintele.

VIDEO Iohannis: Urmeaza saptamani foarte dificile, critice pentru sistemul sanitar Apel la romanii din diaspora: Nu veniti anul acesta acasa de sarbatori

Presedintele Klaus Iohannis a facut vineri un nou apel catre romanii din strainatate sa nu vina acasa anul acesta de Paste, spunand ca de cateva zile Romania a intrat in cea mai grea etapa a crizei coronavirus, avand deja 116 morti. El a spus ca singura cale de a ne proteja este sa stam acasa si sa respectam ordonantele militare, facand si un apel la fortele de ordine sa asigure cu fermitate respectarea legilor.

KLAUS IOHANNIS: 500 de euro pe luna, bonus, pentru medicii care lucreaza cu Covid-19, ar fi onorabil

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, ca spitalul din Suceava trebuie repus urgent in functiune si dezinfectat, iar personalul medical sa primeasca materialele necesare.

Iohannis a promulgat legea care respinge Ordonanta 51 prin care elevii nu puteau circula gratis intrajudetean

Chiar daca scolile sunt inchise si cursurile suspendate, presedintele Klaus Iohannis a promulgat decretul prin care se aplica legea ce respinge Ordonanta512019 prin care transportul elevilor intrajudetean era afectat.

VIDEO Klaus Iohannis: Legea se aplica, se impune, nu se discuta. Cine nu se conformeaza va fi amendat

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat miercuri ca legislatia privind combaterea pandemiei de coronavirus trebuie respectata de toata lumea si a avertizat ca cine nu se conformeaza va fi amendat. Legea se aplica, se impune, nu se discuta, a subliniat el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )