Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele Klaus Iohannis ar fi in vacanta in Tenerife

B1 B1,
Presedintele Klaus Iohannis ar fi in vacanta in Tenerife

Dupa vacanta de iarna, presedinteleKlaus Iohannis, se pare caa plecat iar in concediu, de asta data intr-o zona exotica. Absent din viata publica de cateva zile, Iohannis, potrivit. continuă pe B1

Relatia pe care o voi avea cu presedintele Klaus Iohannis va fi o relatie corecta, transparenta

Premierul Viorica Dancila sustine ca este nevoie de colaborare intre presedintele Romaniei, Guvern si Parlament si ca va avea cu presedintele Klaus Iohannis o relatie corecta si transparenta, pentru ca isi doreste normalitate si echilibru.

Exclusivitate Antena3: Salariile demnitarilor. Cat castiga azi presedintele Klaus Iohannis si Liviu Dragnea

Radu Tudor a prezentat in exclusivitate in emisiuea Punctul de intalnire care sunt salariile demnitarilor. Cati dintre cei 1. 2 milioane de angajati la stat au salariile taiate si cati au salariile.

Klaus Iohannis, alaturi de Prima Doamna dupa mult timp. Cum a fost surprins seful statului - FOTO

Presedintele Klaus Iohannis a fost surprins la Munchen, impreuna cu sotia sa, Carmen Iohannis. Se pare ca cei doi au fost la cumparaturi, deoarece acestia aveau mai multe sacose. Presedintele era imbracat.

MISTERUL a fost, in sfarsit, ELUCIDAT! Dragnea A DEZVALUIT CE I-A SPUS PRESEDINTELUI IOHANNIS, la Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis doar a izbucnit in ras cand jurnalistii l-au intrebat ce a discutat cu liderul PSD, la Cotroceni, dupa ceremonia de depunere a juramantului de catre membrii Guvernului. A raspuns,.

SALARIILE DEMNITARILOR in 2018: Cati bani CASTIGA Klaus Iohannis, Liviu Dragnea si Viorica Dancila

Cum salariile demnitarilor s-au modificat de la 1 ianuarie 2018, sa vedem care sunt sumele ce intra in buzunarele mai marilor statului. Astfel, potrivit unor surse citate de Observator TV, presedintele.

Klaus Iohannis: prioritatile politicii externe a Romaniei in 2018

Marti, 23 ianuarie, a avut loc primirea corpului diplomatic acreditat la Bucuresti si rostirea celui de-al doilea discurs anual ca importanta in materie de politica externa, securitate si aparare al presedintelui Romaniei, dupa cel de la Zilele diplomatiei romane, la 1 septembrie - scrie Iulian Chifu pe blogul sau de pe adevarul. ro.

Klaus Iohannis: Prioritatile politicii externe a Romaniei in 2018

Marti, 23 ianuarie, a avut loc primirea corpului diplomatic acreditat la Bucuresti si rostirea celui de-al doilea discurs anual ca importanta in materie de politica externa, securitate si aparare al presedintelui Romaniei, dupa cel de la Zilele diplomatiei romane, la 1 septembrie.

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )