Libnet.ro
UNICEF

10:45

Presedintele maghiar, Ader Janos, intr-o vizita privata in Romania

B1 B1,
Presedintele maghiar, Ader Janos, intr-o vizita privata in Romania

Presedintele Ungariei,Ader Janos, a sosit luni alaturi de sotia sa, Herczegh Anita, intr-o vizita privata in Romania. Vizita celor doi a debutat luni dupa-amiaza la Sfantu Gheorghe, unde au participat la. continuă pe B1

Presedintele Ungariei, Ader Janos, in vizita privata in judetele Cluj si Covasna

Presedintele Ungariei, Ader Janos, se va afla, din 17 martie, intr-o vizita privata in judetul Covasna, el urmand sa participe, printre altele, la un spectacol de teatru, dupa care va merge la Muzeul National Secuiesc, dar si in judetul Cluj, unde va vizita Castelul Banfy de la Bontida.

Dupa manifestatia antiromaneasca din Targu Mures, presedintele Ungariei vine sa il ...

Presedintele Ungariei, Ader Janos, se va afla, din 17 martie, intr-o vizita privata in judetul Covasna, el urmand sa participe, printre altele, la un spectacol de teatru, dupa care va merge la Muzeul National Secuiesc, dar si in judetul Cluj, unde va vizita Castelul Banfy de la Bontida. Presedintele Consiliului Judetean CJ) Covasna, Tamas Sandor, a declarat, vineri, ca presedintele Ungariei, Ader Janos, va face o vizita privata in judetul Covasna incepand din 17 martie, anunta Mediafax. Este .

ştiri de la B1

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )