Libnet.ro
UNICEF

19:00

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandarul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

România Liberă România Liberă,
Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandarul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania. continuă pe România Liberă

Presedintele PNL, Ludovic Orban: Donald Trump este un model de reusita in viata, iar mandatul sau reprezinta o mare oportunitate pentru Romania

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, in cadrul lansarii volumului Fenomenul Trump si America profunda, de Mihai Neamtu, ca presedintele SUA, Donald Trump, este un model de reusita in viata, iar mandatul acestuia reprezinta o oportunitate pentru Romania.

Seful PNL, acuzatii grave la adresa Guvernului: Multi ministri au legaturi cu Rusia. Ministrul Apararii: il dau in judecata pe Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzatii grave unor ministri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legaturi cu Rusia. intr-un interviu la Adevarul, liberalul a dat mai multe exe.

Acuzatii grave la adresa Guvernului. Ministrul Apararii: il dau in judecata!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzatii grave unor ministri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legaturi cu Rusia. intr-un interviu la Adevarul, liberalul a dat mai multe exe.

Ministrul Apararii anunta ca il va da in judecata pe seful PNL, Ludovic Orban

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat vineri, la Antena 3, ca il va da in judecata pe seful PNL, dupa ce Ludovic Orban a spus despre el ca ar avea legaturi cu Rusia. Pentru.

Ludovic Orban: Este un razboi clar intre cei care conduc azi Romania si companii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Digi24, ca intre coalitia de guvernare si companii si investitori este un razboi clar pentru ca, prin intermediul acestora din urma, se mareste numarul oamenilor care traiesc pe propriile picioare, lucru pe care nu il doresc social-democratii, acestia ducand o lupta impotriva dezvoltarii economice a Romaniei, considera Orban, citat de News. ro. El a subliniat ca impozitul pe cifra de afaceri este o calamitate, o nebunie, ce va avea ca efect plecarea multor investitori din tara.

Lia Olguta Vasilescu, raspuns dur pentru Ludovic Orban: Pun pariu ca nu a citit legea salarizarii

Liberalii critica dur noua lege a salarizarii unitare. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca aceasta nu este o lege sustenabila, iar salariile au fost marite fara calcule prealabile. Este o lege care.

Ludovic Orban vrea sa modifice Legea salarizarii, cand va ajunge la putere: Nu este sustenabila. Nu poti stabili niste cresteri salariale din burta fara niciun fel de criteriu sau analiza

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Antena 3, ca liberalii vor modifica, cu siguranta, Legea salarizarii, in momentul in care vor ajunge la putere, pentru ca aceasta nu a rezolvat problemele pe care coalitia de guvernare s-a angajat o rezolve si creat mai mult haos. Potrivit acestuia, Legea nu este sustenabila, salariile cresc din burta, fara criteriu si analiza.

Ludovic Orban: Este un razboi clar intre cei care conduc azi Romania si companii

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica la Digi24, ca intre coalitia de guvernare si companii si investitori este un razboi clar pentru ca, prin intermediul acestora din urma,se mareste numarul oamenilor care traiesc pe propriile picioare, lucru pe care nu il doresc social-democratii acestia ducand o lupta impotriva dezvoltarii economice a Romaniei, informeaza News. ro.

Ludovic Orban: Daca PNL va ajunge la guvernare, va modifica legea salarizarii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, daca PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizarii, din mai multe motive, acuzand faptul ca actualele cresteri prevazute sunt fara niciun fel de analize si creeaza haos.

Ludovic Orban anunta ca PNL va modifica Legea salarizarii unice dupa ce va ajunge la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, la Antena 3, ca liberalii vor modifica Legea salarizarii unice dupa ce vor ajunge la putere intrucat salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite din burta si nu tin cont de evolutia situatiei economice a tarii, transmit surse din media.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )