Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele si premierul participa, la Carei, la ceremoniile de Ziua Armatei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintele si premierul participa, la Carei, la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, astazi, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, aceasta fiind prima participare comuna a presedintelui si a premierului la un eveniment, de la debutul campaniei electorale, transmit sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului, transmite Mediafax. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani.

UPDATE Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

UPDATE Presedintele si premierul au participat la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

Basescu si Ponta, prima data fata in fata in campanie. Presedintele si premierul participa la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc astazi pentru prima data fata in fata de la debutul campaniei electorale. Cei doi participa la manifestarile dedicate Zilei Armatei.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Basescu nu a dat mana cu Ponta la ceremoniile Zilei Armatei.

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta participa la manifestarile de Ziua Armatei Romane.

VIDEO Traian Basescu la Ziua Armatei: Nimeni nu o sa ma convinga ca trecerea Prutului a fost o greseala in istorie

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat sambata, la Carei, unde au avut loc manifestari ample de Ziua Armatei, ca nimeni nu o sa- l convinga ca trecerea Prutului, in prima parte din cel de al doilea razboi Mondial, a fost o greseala in istorie.

Traian Basescu la Ziua Armatei: Nimeni nu o sa ma convinga ca trecerea Prutului a fost o greseala a istoriei

Seful statului si-a inceput discursul sustinut,sambata, la Carei unde au avut loc manifestari ample de ziua armatei spunand ca nimeni nu o sa l convinga ca trecerea Prutului, in cel de al doilea razboi Mondial, a fost o greseala in istorie.

FOTO Garnizoana Braila serbeaza Ziua Armatei atragand tinerii spre cariera militara

Spre deosebire de anii trecuti, cand Ziua Armatei era marcata doar printr-o ceremonie de depunere de coroane la Cimitirul Eroilor, in toamna aceasta Garnizoana Braila a programat o serie de manifestari menite, in primul rand, sa atraga tinerii spre profesia militara. Ziua Armatei Romaniei se pe 25 octombrie, in amintirea luptelor de la Carei si Satu Mare care, in urma cu 70 de ani, au dus la eliberarea tarii de armatele hortisto-hitleriste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )