Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a. continuă pe B1

Traian Basescu si Victor Ponta, la ceremoniile prilejuite de Ziua Armatei. Este prima participare comuna la un eveniment de la inceputul campaniei electorale

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane. Acesta este prima participare comuna a.

Traian Basescu, huiduit la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Traian Basescu a fost huidit la finalul discursului tinut la Carei. Mai multi participanti la manifestarile de ziua Armatei au fluierat in momentul in care presedintele pleca de la microfon. A fost pentru prima.

Presedintele si premierul participa, la Carei, la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, astazi, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, aceasta fiind prima participare comuna a presedintelui si a premierului la un eveniment, de la debutul campaniei electorale, transmit sursele de presa.

Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului, transmite Mediafax. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani.

UPDATE Presedintele si premierul participa la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, participa, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

UPDATE Presedintele si premierul au participat la Carei la ceremoniile de Ziua Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta, alaturi de mai multi ministri, au participat, sambata, la Carei, la manifestarile de Ziua Armatei Romane, la sosirea la ceremonie presedintele dand mana doar cu reprezentantii Armatei, dar nu si cu premierul si cu membrii Guvernului. UPDATE 2 Premierul i-a urat la multi ani si Regelui Mihai in discursul sau de la Carei. UPDATE Seful statului a sustinut un discurs in care a multumit armatei si i-a urat la multi ani. Vorbim prea putin de prima parte a celui de-al Doilea Razboi Mondial a spus presedintele.

Ponta: Nu m-am intalnit cu Basescu la Ziua Armatei. Ma bucur ca nu a fost nimeni fluierat, huiduit

Premierul Victor Ponta a declarat ca nu s-a intalnit cu presedintele Traian Basescu l Carei, acolo unde cei doi au participat la ceremoniile organizate cu ocazia Zilei Armatei Romane. Nu m-am intalnit cu.

Basescu si Ponta, prima data fata in fata in campanie. Presedintele si premierul participa la ceremoniile dedicate Zilei Armatei

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc astazi pentru prima data fata in fata de la debutul campaniei electorale. Cei doi participa la manifestarile dedicate Zilei Armatei.

Ziua Armatei. Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au ajuns la Carei. Cei doi nu au dat mana

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au ajuns a Carei, cu ocazia Zilei Armatei Romane, unde se organizeaza manifestatii ample pentru a marca 70 de ani de cand Armata Romana a obtinut victoria in lupta cu trupele ungaro-germane care, timp de patru ani, au torturat si au martirizat tot ceea ce a insemnat suflet de roman.

FOTO Ziua Armatei. Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au ajuns la Carei. Cei doi nu au dat mana

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta au ajuns a Carei, cu ocazia Zilei Armatei Romane, unde se organizeaza manifestatii ample pentru a marca 70 de ani de cand Armata Romana a obtinut victoria in lupta cu trupele ungaro-germane care, timp de patru ani, au torturat si au martirizat tot ceea ce a insemnat suflet de roman.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )