Libnet.ro
UNICEF

07:15

Presedintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la masti de protectie

România Liberă România Liberă,
Presedintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la masti de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede ca anumite categorii de persoane vo. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie

Presedintele, Klaus Iohannis a promulgat un act normativ potrivit caruia se acorda gratuit 30 de masti de protectie lunar. Ce persoane vor beneficia de acestea Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie Legea promulgata joi are ca obiectiv achizitionarea de masti de protectie impotriva COVID-19 de catre Ministerul .

Persoanele din categoriile vulnerabile vor primi gratuit 30 de masti de protectie. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Legea are ca obiect achizitionarea de masti de catre Ministerul Sanatatii, prin Unifarm SA, pentru protectia impotriva COVID-19 si distribuirea acestora, scrie Agerpres.

Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Potrivit proiectului legislativ, sunt vizate de.

Iohannis a promulgat legea prin care unele categorii de persoane primesc lunar 30 de masti

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea privind acordarea de masti pentru protectia cetatenilor romani de virusul Covid-19.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2365 seconds )