Libnet.ro
UNICEF

21:00

Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie

Playtech Playtech,
Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie

Presedintele, Klaus Iohannis a promulgat un act normativ potrivit caruia se acorda gratuit 30 de masti de protectie lunar. Ce persoane vor beneficia de acestea Klaus Iohannis a promulgat legea. Cine are dreptul sa primeasca gratuit masti de protectie Legea promulgata joi are ca obiectiv achizitionarea de masti de protectie impotriva COVID-19 de catre Ministerul . continuă pe Playtech

Presedintele a promulgat legea. Cine va avea dreptul gratuit la masti de protectie

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care prevede ca anumite categorii de persoane vo.

Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna.

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea prin care se acorda gratuit 30 de masti pe luna pentru anumite categorii de persoane

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat legea potrivit careia anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Potrivit proiectului legislativ, sunt vizate de.

Iohannis a promulgat legea prin care unele categorii de persoane primesc lunar 30 de masti

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea privind acordarea de masti pentru protectia cetatenilor romani de virusul Covid-19.

Persoanele din categoriile vulnerabile vor primi gratuit 30 de masti de protectie. Presedintele a promulgat legea

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat, joi, legea care stipuleaza ca anumite categorii de persoane vor primi gratuit un set de 30 de masti de protectie pe luna. Legea are ca obiect achizitionarea de masti de catre Ministerul Sanatatii, prin Unifarm SA, pentru protectia impotriva COVID-19 si distribuirea acestora, scrie Agerpres.

Klaus Iohannis, sedinta de urgenta la Cotroceni. Anunt de ultima ora al Guvernului

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, are astazi, de la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, o sedinta pe tema fondurilor europene cu premierul Ludovic Orban,vicepremierul Raluca Turcan, ministrul Finantelor, Florin Citu, si ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, conform Administratiei Prezidentiale. Update, declaratie Klaus Iohannis, 22 iulie 2020: Este o suma foarte mare si cu aacesti bani vom .

Presedintele Klaus Iohannis: Nicio lege nu opreste un virus. Depinde de noi toti sa ingradim raspandirea acestei epidemii (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a lansat un nou apel catre societate, miercuri, indemnand cetatenii tarii sa respecte regulile de siguranta sanitara. Desi Guvernul are la dispozitie un nou.

Klaus Iohannis a semnat decretul. O noua zi nationala, pe 15 octombrie

Romanii vor avea o noua sarbatoare nationala, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul. Cel sarbatorit va fi comertul electronic, iar data aleasa este data de 15 octombrie, cand multi comercianti din Romania fura startul de Black Friday. Pe 15 octombrie are loc Ziua Nationala a comertului electronic PotrivitAdministratiei Prezidentiale,Klaus Iohannisa semnat miercuri, 22 .

PSD, atac grosolan la adresa lui Klaus Iohannis dupa aparitia fara masca: in fata unei boli esti precaut sau esti prost. Una din doua!

PSD nu lasa garda jos niciun moment. Cum l-au prins pe picior gresit, reprezentantii partidului l-au atacat pe Klaus Iohannis cu propriile arme. in urma pozelor aparute in presa cu Klaus Iohannis nepurtand masca, multa lume s-a revoltat si a criticat atitudinea sa. Din acest motiv, PSD a considerat ca este necesar sa faca publica .

Ce i s-a intamplat lui Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a testat un model Ford Puma, al doilea automobil introdus inca de anul trecut pe liniile de productie din Craiova, in timpul unei vizite la fabrica. Ce apatit Klaus Iohannis cand a ajuns la uzina Ford din Craiova. A fost tratat ca un om de rand Presedintele Klaus Iohannis a vizitat .

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )