Libnet.ro
UNICEF

00:06

Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria F Promovarea culturii, publicatiei Timpul

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria F Promovarea culturii, publicatiei Timpul

La aniversarea a 140 de ani de la aparitie, revista de cultura contemporana Timpul. primeste o inalta distinctie din partea Presedintiei Romaniei. Cu prilejul aniversarii a 140 de ani de la infiintare, in semn de inalta apreciere pentru activitatea publicistica de inalta tinuta, in jurul careia s-a coagulat, in spiritul valorilor si . continuă pe Ceaşca de Cultură

Regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler

Regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, actorii Marius Manole, Constantin Cojocaru si Sorin Leoveanu si coregrafa Vava Stefanescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler categoria D - Arta spectacolului.

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier.

Klaus Iohannis i-a decorat pe actorul Marius Manole si pe regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu

Presedintele Klaus Iohannis i-a decorat, miercuri, cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler, categoria D - Arta spectacolului, pe regizorul Radu Afrim, actorul Constantin Cojocaru, dramaturgul si regizorul Gianina Carbunariu, actorul Sorin Leoveanu, actorul Marius Manole si coregrafa si dansatoarea Varvara Catalina Vava) Stefanescu. Cei 6 artisti au fost decorati pentru implicarea deosebita in promovarea teatrului si cinematografiei romanesti atat in tara, cat si in strainatate, arata Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Klaus Iohannis, despre summitul NATO de la Varsovia: Situatia din proximitatea Romaniei ne cere sa solicitam sprijin din partea aliatilor nostri

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in Afganistan, ca miza Romaniei la summitul NATO de la Varsovia este sa consolidam prezenta aliantei pe flancul estic. Acesta a mai precizat ca.

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale: Uitati-va bine la candidati si la partidele din care vin (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa de la palatul Cotroceni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis catre populatie cateva indemnuri pentru alegerile locale din iunie. Acesta a.

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii. Klaus Iohannis: Sistemul are nevoie de reforma, nu reformita (VIDEO)

Corina Suteu a depus juramantul pentru functia de Ministru al Culturii la Palatul Cotroceni. Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, i-a urat noului ministru mult succes in acest mandat,.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la ora 19.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotrocnei, incepand cu ora 19. 00, in contextul scandalului dezinfectantilor din spitale, dar si a propunerii Comisiei Europene ca statele UE care refuza sa primeasca refugiati sa fie amendate cu 250. 000 de euro pentru fiecare refugiat.

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Actorul Marius Manole si regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis miercuri, potrivit unui comunicat oficial de pe pagina Administratiei.

Oameni de cultura, decorati de presedintele Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri decretele de decorare a regizorilor Radu Afrim si Gianina Carbunariu, a actorilor Constantin Cojocaru, Sorin Leoveanu si Marius Manole, dar si a coregrafului Varvara Catalina Stefanescu.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )