Libnet.ro
UNICEF

14:15

Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale: Uitati-va bine la candidati si la partidele din care vin (VIDEO)

B1 B1,
Klaus Iohannis, mesaj cu ocazia inceperii campaniei electorale: Uitati-va bine la candidati si la partidele din care vin (VIDEO)

Intr-o conferinta de presa de la palatul Cotroceni, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a transmis catre populatie cateva indemnuri pentru alegerile locale din iunie. Acesta a. continuă pe B1

Klaus Iohannis, mesaj pentru jurnalisti cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei: O democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Ramaneti obiectivi si in cele mai dificile momente

Presedintele Klaus Iohannis a transmis jurnalistilor un mesaj cu ocazia Zilei Mondiale a Libertatii Presei. Seful statului este de parere ca o democratie nu poate fi autentica fara o presa.

Presedintele le spune romanilor sa aleaga cu grija: Uitati-va la candidati, daca sunt certati cu legea si din ce partid provin

Presedintele Klaus Iohannis a dat startul campaniei electorale, joi seara, intr-o conferinta de la Palatul Cotroceni si le-a cerut candidattilor sa faca o campanie curata. Incepe campania pentru.

Ce le ureaza Klaus Iohannis jurnalistilor, de Ziua Internationala a Libertatii Presei

Presedintele Klaus Iohannis a publicat astazi, 3 mai, de Ziua mondiala a libertatii presei, un mesaj in care afirma ca o democratie fara o presa libera nu poate fi una autentica. Seful statului le-a urat jurnalistilor sa fie obiectivi si si determinati sa afle adevarul.

Klaus Iohannis l-a numit consilier prezidential pe Bogdan Aurescu

Presedintele Klaus Iohannis l-a numit in functia de consilier prezidential pe Bogdan Aurescu. Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, l-a numit in functia de Consilier.

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo

Presedintele Klaus Iohannis i-a primit, miercuri, la Palatul Cotroceni pe ambasadorii din Filipine, Etiopia si Togo la Bucuresti, potrivit Agerpres. Klaus Iohannis s-a intalnit cu ambasadorul agreat al.

Legea privind infiintarea in strainatate a Centrelor Comunitare Romanesti a fost promulgata de Klaus Iohannis

Legea prin care se infiinteaza Centrele Comunitare Romanesti in state in care exista comunitati cu cel putin 5. 000 de romani a fost promulgata de presedintele Klaus Iohannis. In cadrul Centrelor Comunitare Romanesti se vor organiza activitati.

Klaus Iohannis: Faceti o campanie curata, axati-va pe proiecte, nu pe mizerii

Presedintele Klaus Iohannis a transmis, joi, intr-o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. de la Palatul Cotroceni, cateva sfaturi candidatilor si alegatorilor, inainte de scrutinul care va decide alesii locali din luna iunie.

Klaus Iohannis, declaratie de presa

Presedintele Klaus Iohannis va sustine joi, la ora 19:00, o declaratie de presa, la Palatul Cotroceni. Romania Libera va transmite live text de la conferinta.

Presedintele Klaus Iohannis, declaratii de presa, de la ora 19.00

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa, la Palatul Cotrocnei, incepand cu ora 19. 00, in contextul scandalului dezinfectantilor din spitale, dar si a propunerii Comisiei Europene ca statele UE care refuza sa primeasca refugiati sa fie amendate cu 250. 000 de euro pentru fiecare refugiat.

Regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, decorati de Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler

Regizorii Radu Afrim si Gianina Carbunariu, actorii Marius Manole, Constantin Cojocaru si Sorin Leoveanu si coregrafa Vava Stefanescu au fost decorati de presedintele Klaus Iohannis cu Ordinul Meritul Cultural in grad de Cavaler categoria D - Arta spectacolului.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2671 seconds )