Libnet.ro
UNICEF

20:45

Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

B1 B1,
Presedintele rus, Vladimir Putin, cel mai influent om din lume in topul revistei Time

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume, potrivit unui sondaj al revistei Time. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei si a devansat 99 de. continuă pe B1

Vladimir Putin ramane cel mai influent om din lume

Presedintele rus, Vladimir Putin, este cel mai influent om din lume. Liderul de la Kremlin a primit cele mai multe voturi din partea cititorilor publicatiei Time si a devansat 99 de personalitati. El este urmat in.

Vladimir Putin, venit dublu pe 2014, dar mai mic decat al lui Dmitri Medvedev

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, dar mai putin decat premierul Dmitri Medvedev, care a castigat 8 milioane de ruble 158. 000 de dolari),.

Ce venituri are Vladimir Putin

Presedintele rus, Vladimir Putin, a inregistrat venituri de 7,65 milioane de ruble 151. 000 de dolari) in 2014, de doua ori mai mult decat in 2013, relateaza agentia Tass, conform Mediafax.

Vladimir Putin a ridicat interdictia privind livrarea de rachete S-300 catre Iran

Presedintele rus Vladimir Putin a semnat luni un decret prin care anuleaza interdictia pentru Rusia de a livra Iranului rachete de tip S-300, potrivit unui comunicat difuzat de Kremlin, transmite AFP.

Vladimir Putin este personalitatea anului 2015 a revistei Time

Intr-o companie diversificata, de la staruri pop, la guru in tehnologie, vizionari si politicieni, dar si intr-un moment in care relatiile ruso-americane au atins un nou prag inferior, presedintele Rusiei Vladimir Putin a iesit pe primul loc in sondajul revistei Time privind cea mai influenta figura de pe plan mondial.

Vladimir Putin a ridicat embargoul privind livrarea catre Iran a sistemului de rachete S-300

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a semnat un decret care va permite intensificarea schimburilor economice cu Iranul, inclusiv vanzarea sistemelor de rachete S-300, anunta Kremlinul, potrivit Reuters.

Care este cel mai poluat oras din lume

New Delhi este orasul cel mai poluat din lume, potrivit unui raport al Organizatiei Mondiale a Sanatatii. Masuratorile facute in 1. 600 de orase de pe mapamond au aratat ca in orasul indian este cea mai.

Putin intareste apararea aeriana a Iranului

Presedintele rus, Vladimir Putin, a semnat un decret ce anuleaza interdictia decisa de Rusia privind livrarea de rachete S-300 Teheranului. O decizie luata fara sa astepte ridicarea definitiva a sanctiunilor contra Iranului prevazuta in schimbul acordului-cadru incheiat la 2 aprilie de Republica islamica si marile puteri privind controale mai stricte asupra programului nuclear iranian.

Ce promisiuni ii face Putin premierului israelian

Sistemele de racheta de tip S-300 care urmeaza sa fie livrate Iranului sunt de natura defensiva si nu pot constitui o amenintare pentru Israel sau alte tari din Orientul Mijlociu, i-a dat asigurari marti presedintele rus Vladimir Putin premierului israelian Benjamin Netanyahu, potrivit Mediafax.

incepe NexT, cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania

Cel mai mare festival de scurtmetraje din Romania, ajuns la editia a noua, se deschide oficial azi de la ora 19. 30, la Cinema Studio din Bucuresti. Pana pe 19 aprilie, Festivalul International de Film NexT vine cu 146 dintre cele mai noi si mai bune filme scurte recente, in nu mai putin de 17 sectiuni, zeci de invitati speciali, seminarii si petreceri, in opt locatii diferite.

ştiri de la B1

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )