Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele a semnat decretul. Ce se intampla cu sefia DIICOT

România Liberă România Liberă,
Presedintele a semnat decretul. Ce se intampla cu sefia DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functi. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT. Aceasta si-a dat demisia joi, in ziua in care sotul ei, Dan Hosu, a fost condamnat in.

Presedintele Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din fruntea DIICOT a Giorgianei Hosu

Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind eliberarea din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism a Giorgianei Hosu. Aceasta a demisionat din functia de procuror-sef al DIICOT in contextul in care sotul acesteia, Dan Hosu, a fost condamnat joi la 3 ani de inchisoare cu suspendare.

Iohannis a semnat decretul de eliberare a Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al DIICOT

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul privind eliberarea Giorgianei Hosu din functia de procuror-sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism ca urmare a demisiei, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi , decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Iohannis a semnat decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din MAI

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul pentru incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului Catalin Ionita din Ministerul Afacerilor Interne.

Fostul sef al Directiei Anticoruptie din Ministerul de Interne Catalin Ionita, pus pe liber. Iohannis a semnat decretul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat vineri decretul privind incetarea raporturilor de serviciu ale chestorului principal de politie Ionita Alexandru-Catalin din Ministerul Afacerilor Interne. Acesta a fost urmarit penal pentru trafic de influenta, insa DNA a clasat dosarul in septembrie anul trecut.

Decrete semnate de Klaus Iohannis: Doua legi importante, promulgate. Chestorul Catalin Ionita, dat afara din MAI

Presedintele klaus iohannis a semnat, vineri, trei decrete importante. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale este vorba despre situatia chestorului Catlin -Alexandru Ionita, dar si despre.

Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani. Anuntul de ultima ora al presedintelui

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, va sustine azi, la ora 18:00, o conferinta de presa. Acesta va face declaratii si va raspunde intrebarilor jurnalistilor acreditati. Klaus Iohannis, informatii noi pentru romani Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, va sustine miercuri, 23 septembrie a. c. , ora 18:00, la Palatul Cotroceni, o conferinta de presa. Acces pentru 1 reporter sau .

PRESEDINTELE KLAUS IOHANNIS A TRANSMIS: Piata de capital are potentialul sa fie motorul inteligent de crestere a tarii

Prin piata de capital se poate dezvolta capitalismul modern din zilele noastre si tot piata de capital are potentialul de a fi acel motor inteligent prin care tara noastra poate sa creasca spectaculos, a transmis presedintele Klaus Iohannis, in mesajul sau citit de Cosmin Marinescu, consilier prezidential.

Nicusor Dan si Ludovic Orban, intalnire la Cotroceni cu Klaus Iohannis: Presedintele a apreciat ca solutiile propuse de Nicusor Dan sunt fezabile si pot conduce la rezolvarea deficientelor grave existente la nivelul Capitalei (FOTO)

Premierul Ludovic Orban si candidatul PNL-USR PLUS la Primaria Capitalei Nicusor Dan s-au aflat joi dimineata la Palatul Cotroceni, unde s-au intalnit cu presedintele Klaus Iohannis. intrevederea a avut ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )