Libnet.ro
UNICEF

07:30

Presedintele, solicitat sa intervina in liberalizarea pietei de energie electrica. Asociatie:Milioane de consumatori vor plati incorect facturi mai mari

Adevărul Adevărul,
Presedintele, solicitat sa intervina in liberalizarea pietei de energie electrica. Asociatie:Milioane de consumatori vor plati incorect facturi mai mari

Asociatia Energia Inteligenta a inaintat o petitie catre presedintele Klaus Iohannis prin care ii solicita interventia in sprijinul consumatorilor, ca acestia sa beneficieze de un pret corect la energie electrica, in contextul liberalizarii pietei de la 1 ianuarie 2021. continuă pe Adevărul

Anunt important pentru toti romanii: platesti facturi la energie electrica? Iata ce trebuie sa stii

De la 1 ianuarie a fost promisa liberalizarea pietei de energie electrica. Numai ca lucrurile se misca un pic mai greu. inceputul de an i-a facut pe furnizorii de energie electrica sa se.

Ghid pentru schimbarea furnizorului de energie electrica. Tot ce trebuie sa stii

Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) a intocmit un ghid care sa ajute consumatorii casnici sa schimbe furnizorul sau contractul de energie electrica, in contextul liberalizarii pietei.

Sfaturi de la ANRE pentru schimbarea furnizorului si contractului de energie electrica

Autoritatea Nationala de Reglementare in Domeniul Energiei ANRE) a scris cateva recomandari pentru consumatorii casnici. Reamintim ca aproape 6 milioane de consumatori casnici au fost trecuti din regim reglementat in serviciul universal, pentru care se plateste un pret mai mare decat daca ar incheia contracte concurentiale. Reamintim ca incepand cu data de 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica pentru clientii casnici s-a liberalizat.

Cum se schimba furnizorul contractul de energie electrica?

Incepand cu data de 1 ianuarie 2021, piata de energie electrica pentru clientii casnici s-a liberalizat. ANRE recomanda clientilor casnici incheierea unui contract in piata concurentiala cu oricare furnizor de energie electrica licentiat, transmite un comunicat de presa din partea autoritatii.

Liberalizarea pietei energiei Care este diferenta intre pretul din serviciul universal si cea mai mica oferta a furnizorului actual

Asociatia Energia Inteligenta a analizat preturile dintre serviciul universal si pretul din cea mai mica oferta a actualilor furnizori de energie, care au statut si de furnizori de ultima instanta ENEL, CEZ, Electrica, E. in urma analizei a observat ca exista o diferenta mica intre pretul de Serviciul Universal si pretul din cea mai mica oferta a furnizorului actual, cu o singura exceptie ENEL. Ce face ca ENEL sa fie atat de diferit fata de restul furnizorilor din Serviciul Universal?.

Ministrul Energiei critica ANRE: Vreau sa vad facturile la energie electrica pe ianuarie

Ministrul Energiei se declara usor nemultumit de decizia ANRE de a lasa la latitudinea furnizorilor de energie acordarea discountului catre clienti. Virgil Popescu a scris pe contul sau de Facebook ca asteapta sa vada facturile pentru lunile urmatoare, pentru a se asigura ca vor exista reducerile promise.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )