Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele SUA, Donald Trump, a trimis o placa memoriala la Timisoara, cu ocazia celor 30 de ani de la Revolutie

Adevărul Adevărul,
Presedintele SUA, Donald Trump, a trimis o placa memoriala la Timisoara, cu ocazia celor 30 de ani de la Revolutie

Placa memoriala va fi amplasata pe zidul fostului comandament al Garnizoanei si al viitorului Muzeu al Revolutiei din Timisoara, doua traverse de placa cu Proclamatia de la Timisoara. continuă pe Adevărul

Donald Trump se intalneste la Casa Alba cu Serghei Lavrov, ministrul rus de Externe, dupa UN IMENS SCANDAL

Presedintele Donald Trump urmeaza sa se intalneasca marti la Washington cu ministrul rus de externe, Serghei Lavrov, o intalnire care are loc pe fondul mai multor controverse care vizeaza legaturile.

Cum a reactionat tanara activista Greta Thunberg, dupa ce Donald Trump a indemnat-o sa se relaxeze

Greta Thunberg, activista din zona de protectie a mediului, a avut o prima reactie, dupa ce presedintele american Donald Trump s-a lansat intr-o serie de ironii la adresa adolescentei, invitand-o sa se.

Donald Trump anunta ca este foarte aproape de un acord comercial cu China, dupa 19 luni de razboi comercial feroce

Presedintele american Donald Trump a afirmat joi ca Statele Unite sunt foarte aproape de un acord cu China, dupa 19 luni de razboi comercial feroce intre primele doua puteri economice mondiale, scrie AFP.

Donald Trump o ia din nou in ras peGreta Thunberg: Trebuie sa-si controleze furia si sa mearga la un film

Presedintele american Donald Trump a ridiculizat-o din nou, joi, pe activista de mediu Greta Thunberg, scriind pe Twitter ca suedeza de 16 ani care a inspirat mii de protestatari din toata lumea are probleme de control al furiei, scrie CNN.

Donald Trump vrea includerea iudaismului in randul nationalitatilor. Pana acum era doar religie

Presedintele american, Donald Trump, va semna miercuri un ordin executiv care va permite interpretarea iudaismului drept o nationalitate, nu doar o religie, transmite CNN. Asteptarile Administratiei Trump fiind.

Donald Trump denunta cele doua capete de inculpare a sa in vederea destituirii drept ridicole

Presedintele american Donald Trump a denuntat drept ridicole cele doua capete de inculpare a sa formulate de catre democrati in cadrul procedurii de destituire, relateaza AFP.

Amazon il acuza pe Donald Trump de presiune necorespunzatoare pentru pierderea unui contract de 10 miliarde de dolari cu Pentagonul. Acuza si compania Microsoft

Gigantul Amazon l-a acuzat, luni, pe presedintele american Donald Trump ca ar fi profitat de functie pentru a aplica presiune necorespunzatoare asupra unor factori decizionali din cadrul Pentagonului pentru a.

Amazon il acuza pe Donald Trump de pierderea unui contract estimat la 10 miliarde de dolari

Amazon. com l-a acuzat luni, pe presedintele american Donald Trump de presiuni si partinire, pentru atribuirea companiei concurente, Microsoft a unui contract in valoare de 10 miliarde de dolari, transmite News. ro.

Presedintele SUA, acuzat formal de abuz de putere si obstructionare de o Camera a Reprezentantilor controlata de democrati. Soarta lui Trump, pe cale sa fie decisa de Senat

Donald Trump a fost acuzat formal de abuz de putere si obstructionarea Congresului de catre o Camera a Reprezentantilor controlata de opozitia democrata, devenind astfel al patrulea presedinte din istoria SUA ca.

Seful diplomatiei ruse se intalneste cu presedintele SUA la Washington. Lavrov merge peste Ocean, intr-un moment extrem de tensionat

Serghei Lavrov, ministrul rus al Afacerilor Externe, se va intalni cu Donald Trump, presedintele SUA, in timpul discutiilor pe care le va purta marti la Washington cu omologul sau, Mike Pompeo, sustine agentia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )