Libnet.ro
UNICEF

16:30

Presedintele Traian Basescu participa astazi, de la ora 13.00, la bilantul MAI

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu participa astazi, de la ora 13.00, la bilantul MAI

Presedintele Traian Basescu va participa, incepand cu ora 13. 00, la bilantul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale. continuă pe Adevărul

Presedintele Basescu si premierul Victor Ponta, fata in fata la bilantul MAI

Presedintele Traian Basescu va participa, incepand cu ora 13. 00, la bilantul Ministerului Afacerilor Interne, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Administratiei Prezidentiale.

VIDEO Traian Basescu, la bilantul Ministerului Administratiei si Internelor: Refuzati dependenta carierei de suportul politic vremelnic pe care il poate da un politician. Va atentionez ca e necesara curatarea interna

Presedintele Traian Basescu a cerut marti Ministerului de Interne sa ridice nivelul de vigilenta avand in vedere evolutiile regionale, citand cazul celor mai recente defectiuni din tarile baltice si din Germania, cand, penetrarea structurilor de securitate s-a facut prin MAI si nu prin ministerul Apararii.

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat pe Viktor Orban pentru victoria in alegerile legislative

Presedintele Traian Basescu l-a felicitat, luni, pe premierul ungar Viktor Orban, pentru victoria obtinuta in alegerile legislative de duminica din Ungaria, potrivit unui comunicat al Administratiei.

Traian Basescu si Viktor Orban

Relatia dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Viktor Orban a functionat bine in ciuda paradoxurilor sale. Presedintele Romaniei Traian Basescu a trimis luni un mesaj de felicitare prim-ministrului Viktor Orban care a castigat alegerile parlamentare din Ungaria pentru a doua oara consecutiv.

DW: Paradoxul relatiei bune dintre Traian Basescu si Viktor Orban. Politete sau mai mult decat atat?

Relatia dintre presedintele Traian Basescu si prim-ministrul Viktor Orban a functionat bine in ciuda paradoxurilor sale. Presedintele Romaniei Traian Basescu a trimis luni un mesaj de felicitare prim-ministrului Viktor Orban care a castigat alegerile parlamentare din Ungaria pentru a doua oara consecutiv.

Traian Basescu, la bilantul MAI: Mi-as dori ca salariatii MAI sa inceapa sa refuze parteneriatul cu politicieni

Presedintele Traian Basescu s-a aflat marti la bilantul pe 2013 al Ministerul Administratiei si Internelor, ocazie cu care a apreciat bilantul pozitiv pe anul ce a trecut si a insistat pe o crestere a nivelului.

Mehedinti, feuda PSD-istului Adrian Duicu, judet fruntas la referendumul pentru demiterea lui Traian Basescu

Mehedinti, judetul condus de PSD-istul Adrian Duicu, arestat preventiv pentru coruptie, a inregistrat o prezenta la vot de 69,24% la referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu, in iulie 2012, imediat dupa Olt 73,89%) si Teleorman 70,23%).

Adevarul Live, ora 13.00: Ultimele zile ale Ucrainei?

Kremlinul a confirmat cele mai negre scenarii ale Occidentului: Crimeea a reprezentat doar inceputul unei ample miscari de destabilizare a regiunii. Cat timp mai are Ucraina pana la dezmembrare si ce sanse au autoritatile de la Kiev sa gestioneze situatia in care se afla tara? Gen. r) Teodor Frunzeti si gen. r) Alexandru Grumaz sunt invitatii jurnalistului Cristian Unteanu la Adevarul Live, incepand cu ora 13. 00, pentru o dezbatere ca la carte.

In ce consta chirurgia obezitatii? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 11.00

Ce este chirurgia bariatrica sau chirurgia obezitatii? Ce avantaje si dezavantaje au aceste proceduri? Caror pacienti se recomanda? Cand este by-pass-ul gastric o solutie? In ce consta recuperarea post-operatorie? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 11. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

In ce consta chirurgia obezitatii? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii, miercuri, de la ora 12.00

Ce este chirurgia bariatrica sau chirurgia obezitatii? Ce avantaje si dezavantaje au aceste proceduri? Caror pacienti se recomanda? Cand este by-pass-ul gastric o solutie? In ce consta recuperarea post-operatorie? Dr. Serban Vasile, medic primar chirurgie generala, discuta online cu cititorii MedLive. ro, miercuri, de la ora 12. Intra pe MedLive. ro pentru a ii adresa intrebari medicului.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2254 seconds )