Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc, astazi, cu Printul Charles al Marii Britanii

Adevărul Adevărul,
Presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta se intalnesc, astazi, cu Printul Charles al Marii Britanii

Printul Charles se intalneste, in cursul dupa-amiezii, cu presedintele Traian Basescu si cu premierul Victor Ponta. Printul Charles a sosit joi in Romania. continuă pe Adevărul

Printul Charles in vizita la Cotroceni. Este asteptat maine de presedintele Traian Basescu.

Presedintele Traian Basescu il va primi maine la Cotroceni pe Printul Charles, aflat in vizita in Romania. Potrivit unui anunt publicat de Presedintie, sosirea Printului Charles va avea loc la ora 15:00 in Holul de Onoare, ocazie cu care va fi facuta o fotografie oficiala, anunta Mediafax. De asemenea, sunt programate convorbiri cu participarea membrilor celor doua delegatii. Printul Charles, mostenitorul coroanei Marii Britanii, a sosit in Romania joi, la Targu Mures si s-a deplasat la .

Presedintele Traian Basescu il primeste pe printul Charles la Cotroceni la ora 15:00.

Presedintele Traian Basescu il primeste pe printul Charles al Marii Britanii luni, la ora 15:00, la Palatul Cotroceni, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale remis Romania libera. Vizita in Romania a Altetei Sale Regale Charles, Print de Wales: ora 15. 00, Palatul Cotroceni, Holul de Onoare - sosire si fotografie oficiala; ora 15. 05, Palatul Cotroceni, Salonul Ambasadorilor - convorbiri cu participarea membrilor celor doua delegatii, se arata in documentul citat. Citeste si .

Presedintele Traian Basescu il primeste pe Printul Charles, luni

Presedintele Traian Basescu il primeste, luni, la Cotroceni, pe Printul Charles, aflat in vizita in Romania. Potrivit unui anunt publicat de Presedintie, sosirea Printului Charles va avea loc la ora 15:00.

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea care modifica Statutul cadrelor militare

Presedintele Traian Basescu a semnat decretul de promulgare a legii pentru modificarea Statutului cadrelor militare, care prevede ca militarii pot fi mentinuti in activitate dupa implinirea varstei de pensionare, pana la 60 de ani, cu aprobarea conducerii institutiei, in functie de nevoile de incadrare, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Traian Basescu il primeste luni, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles

Presedintele Traian Basescu il va primi luni, la Palatul Cotroceni, pe Printul Charles al Marii Britanii, care se afla intr-o vizita in Romania, potrivit Mediafax. Membrul casei regale a Marii Britanii va fi.

Traian Basescu: Putem pune la dispozitie profesori care sa predea limba romana in scoli din Serbia

Presedintele Traian Basescu l-a primit vineri, la Cotroceni, pe premierul Serbiei, Ivica Dacic, exprimand disponibilitatea Romaniei de a pune la dispozitia autoritatilor sarbe cadre didactice care pot preda in limba romana in scoli din Serbia, pentru etnici romani, precum si un fond de carte in romana.

Traian Basescu s-a intalnit cu Printul Charles la Cotroceni (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu l-a primit, luni, la Palatul Cotroceni pe Printul Charles, sosit in Romania inca de joia trecuta. Seful statului l-a intampinat cu caldura pe mostenitorul tronului Regatului Unit.

Victor Ponta: Vom avea in continuare taxare inversa in agricultura

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca Romania va putea avea in continuare taxare inversa in agricultura, iar aftfel eforturile de combatere a evaziunii vor putea fi mentinute in acest domeniu. Vreau.

Traian Basescu a semnat legea speciala pentru Nabucco

Presedintele Traian Basescu a semnat, in data de 31 mai, Decretului de promulgare a Legii privind unele masuri necesare pentru lucrarile de dezvoltare a conductei de gaze naturale Nabucco, informeaza un comunicat de presa.

Victor Ponta, circumspect ca presa a inteles declaratia lui Fenechiu privind salariul directorului CFR Marfa

Premierul Victor Ponta s-a aratat circumspect, luni, cu privire la acuratetea preluarii de catre jurnalisti a declaratiei ministrului Transporturilor, Relu Fenechiu, in care acesta spunea ca salariul de 9. 000 de euro al directorului CFR Marfa este unul corect, aratand ca lucrurile au fost intelese invers, scrie Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )