Libnet.ro
UNICEF

00:07

Presedintele Trump insista ca Statele Unite vor avea un vaccin foarte sigur si foarte eficient

România Liberă România Liberă,
Presedintele Trump insista ca Statele Unite vor avea un vaccin foarte sigur si foarte eficient

Presedintele Trump insista ca Statele Unite vor avea un vaccin foarte sigur si foarte eficient si . continuă pe România Liberă

Jocurile Olimpice de la Tokyo vor avea loc in 2021 cu sau fara Covid

Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate din cauza pandemiei de COVID-19, vor avea loc anul viitor cu sau fara Covid, a anuntat luni vicepresedintele Comitetului Olimpic International citat de AFP si BBC.

Biden conduce confortabil in noile sondaje din Statele Unite, dar Trump continua sa aiba un avantaj important cand vine vorba de economie

Joe Biden, candidatul democrat pentru presedintia Statelor Unite, are in continuare un avans considerabil fata de presedintele republican in exercitiu, Donald Trump, conform mai multor sondaje date publicitatii in ultima saptamana. Trump, insa, continua sa fie mai bine vazut de votanti atunci cand vine vorba de relansarea economiei.

SUA. Weekend plin de manifestatii de sustinere a lui Donald Trump, dar si de proteste anti-rasiale VIDEO

O vara plina de proteste in Statele Unite a culminat in acest weekend cu o serie de mitinguri pentru sustinerea presedintelui Donald Trump, dar si mai multe proteste impotriva inegalitatii rasiale si a violentei politiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )