Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUA. Weekend plin de manifestatii de sustinere a lui Donald Trump, dar si de proteste anti-rasiale VIDEO

Adevărul Adevărul,
SUA. Weekend plin de manifestatii de sustinere a lui Donald Trump, dar si de proteste anti-rasiale VIDEO

O vara plina de proteste in Statele Unite a culminat in acest weekend cu o serie de mitinguri pentru sustinerea presedintelui Donald Trump, dar si mai multe proteste impotriva inegalitatii rasiale si a violentei politiei. continuă pe Adevărul

VIATA LUI DONALD TRUMP, un documentar de exceptie despre presedintele SUA, de la mostenitorul unei afaceri si ridicarea unui imperiu, la pozitia de cel mai puternic om al planetei, vineri, de la 22, pe B1 TV

B1 TV difuzeaza in exclusivitatedocumentarul VIATA LUI DONALD TRUMP, vineri, 4 septembrie, de la ora 22. 00, respectiv in reluare duminica, 6 septembrie, de la ora 16. Documentarul prezinta povestea.

Alegeri SUA 2020. Donald Trump le sugereaza alegatorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori

Presedintele american Donald Trump le-a sugerat miercuri alegatorilor din Carolina de Nord sa voteze de doua ori in alegerile din 3 noiembrie, o data in persoana si o data prin corespondenta, pentru a se asigura ca optiunea lor a fost luata in calcul.

Donald Trump, i-ar fi numit pe soldatii americani ucisi in razboaie drept ratati si fraieri

Presedintele Donald Trump se confrunta cu o serie de critici, dupa ce presa a scris ca i-ar fi catalogat pe soldatii americani ucisi pe campul de lupta drept ratati si fraieri, relateaza BBC.

Donald Trump, ziua si scandalul. I-a catalogat drept ratati pe soldatii americani morti in Primul Razboi Mondial? Raspunsul Casei Albe

Casa Alba si Donald Trump dezmint categoric faptul ca presedintele american i-a catalogat drept ratati losers in engleza) si cretini pe militarii americani morti in Primul Razboi Mondial, asa cum scrie revista The Atlantic, relateaza AFP.

Donald Trump vrea sa opreasca finantarea federala pentru orasele considerate anarhice

Presedintele american Donald Trump, a semnat miercuri un memoriu in care avertizeaza ca va sista finantarea federala pentru orasele anarhice, cum ar fi Seattle, Portland, New York sau Washington, relateaza Reuters.

Donald Trump ameninta ca va sista finantarea federala pentru orasele anarhice

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a semnat miercuri un memoriu in care ameninta ca va sista finantarea federala pentru orasele anarhice cum ar fi Seattle, Portland, New York si Washington, informeaza Reuters.

Strategia lui Donald Trump de a face din violentele stradale o tema centrala a campaniei sale nu i-a crescut popularitatea

Strategia presedintelui Donald Trump de a face din violentele stradale o tema centrala a campaniei sale nu i-a crescut popularitatea, cea mai mare parte a americanilor comsiderand ca criminalitatea nu este o problema majora cu care se confrunta natiunea, in timp ce majoritatea lor sustin protestele anti-rasism, potrivit unui sondaj realizat de ReutersIpsos, publicat miercuri.

Cum se pregateste Trump de cele mai asteptate dezbateri prezidentiale din lume: Cu Biden in vizor, presedintele SUA a schimbat tactica aleasa in 2016 Documentar de exceptie despre Donald Trump, pe B1 TV

Donald Trump a ales o noua abordare pentru viitoarele dezbateri prezidentiale, incercand o tactica diferita de cea din2016 de aceasta data,exerseaza, potrivit Fox News. Cetatenii SUA isi vor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )