Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele turc Recep Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Hotnews Hotnews,
 Presedintele turc Recep Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, noteaza Mediafax. Nicaieri altundeva in lume presa nu este la fel de libera ca in Turcia. Sunt absolut sigur de ceea ce afirm, a declarat Erdogan in cursul unei conferinte la Ankara. continuă pe Hotnews

Recep Tayyip Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza AFP.

Declaratie bomba a lui Erdogan despre presa din Turcia

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza Mediafax.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )