Libnet.ro
UNICEF

05:00

Recep Tayyip Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Antena3 Antena3,
Recep Tayyip Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza. continuă pe Antena3

Presedintele turc Recep Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, noteaza Mediafax. Nicaieri altundeva in lume presa nu este la fel de libera ca in Turcia. Sunt absolut sigur de ceea ce afirm, a declarat Erdogan in cursul unei conferinte la Ankara.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau.

Erdogan: Presa din Turcia este cea mai libera din lume

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza AFP.

Declaratie bomba a lui Erdogan despre presa din Turcia

Presa din Turcia este cea mai libera din lume, a afirmat vineri presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, respingand acuzatiile potrivit carora libertatea presei ar fi incalcata sub regimul sau, relateaza Mediafax.

Un elev de 16 ani a fost arestat in Turcia pentru insulta la adresa presedintelui Erdogan

Un licean de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata de AFP.

Un copil de 16 ani a fost ARESTAT pentru INSULTE la adresa presedintelui Erdogan

Un licean in varsta de 16 ani a fost arestat si inculpat la Konya, un oras din centrul Turciei, pentru insulta la adresa presedintelui islamo-conservator Recep Tayyip Erdogan, relateaza presa turca, citata.

Sute de turisti pe partiile de pe Valea Prahovei. Unde este cea mai mare aglomeratie

Sute de turisti se afla, sambata, pe partiile din statiunile de pe Valea Prahovei, unde ninge linistit, iar stratul de zapada naturala depaseste 20 de centimetri, fiind primul weekend din acest sezon de iarna cand se schiaza in conditii bune in toate statiunile prahovene, relateaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )