Libnet.ro
UNICEF

05:15

Presedintele UEFA, de acord cu marirea numarului de echipe la Cupa Mondiala

B1 B1,
Presedintele UEFA, de acord cu marirea numarului de echipe la Cupa Mondiala

Presedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, luni, ca ar fi de acord ca la Cupa Mondiala numarul de echipe sa fie marit de la 32 la 40. Sunt de acord sa fie mai multe echipe din Africa, Asia, Oceania si. continuă pe B1

Michel Platini vrea marirea numarului de echipe participante la Campionatul Mondial de fotbal (40 in loc de 32)

Michel Platini, presedintele UEFA, a precizat ca vrea marirea numarului de echipe participante la Mondialul de fotbal, informeaza BBC. Astfel, fostul international francez isi doreste ca la un turneul final sa ia parte 40 de echipe, in loc de 32 cate sunt in prezent.

Numarul de echipe de la Cupa Mondiala ar putea creste din 2018. Ce spune Platini.

Presedintele UEFA, Michel Platini, a declarat, luni, ca ar fi de acord ca la Cupa Mondiala numarul de echipe sa fie marit de la 32 la 40. Sunt de acord sa fie mai multe echipe din Africa, Asia, Oceania si America de Nord la Cupa Mondiala. De ce nu am putea trece de la 32 la 40 de echipe? S-ar face opt grupe cu cate cinci echipe. Si, conform studiilor noastre, nu s-ar adauga decat trei zile de competitie, a declarat Michel Platini. Declaratia presedintelui UEFA vine la doua zile dupa ce .

Platini vrea mai multe echipe la Cupa Mondiala

Presedintele UEFA, Michel Platini, si dupa multi viitorul sef de la FIFA, a lansat ca tema de discutie cresterea numarului de echipe participante la turneul final al Cupei Mondiale incepand cu editia din 2018.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )