Libnet.ro
UNICEF

01:05

Presedintele unui club de fotbal din Brasov, apel disperat catre ministrul Ionut Stroe! Nu vrem ca sportivii nostri sa ajunga pe strazi, drogati!

B1 B1,
Presedintele unui club de fotbal din Brasov, apel disperat catre ministrul Ionut Stroe! Nu vrem ca sportivii nostri sa ajunga pe strazi, drogati!

Presedintele clubului de fotbal din liga a patra, ACS Steagu Rosu Brasov, Eduard Gherghe, a trimis o scrisoare deschisa catre ministrul Tineretului si Sportului, Ionut Stroe, pe care-l roaga sa gaseasca o. continuă pe B1

CORONAVIRUS |Cinci jandarmi din Brasov, testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19

Se inmultesc cazurile de infectare cu noul coronavirus in randul jandarmilor. Cinci angajati ai Inspectoratului de Jandarmi Judetean Brasov au fost testati pozitiv pentru infectia cu COVID-19, iar alti 20 de co.

Cinci jandarmi din Brasov, depistati cu COVID-19. Alti 20 sunt in autoizolare

Cinci jandarmi au fost confirmati cu COVID-19, iar in urma anchetei epidemiologice efectuate de Directia de Sanatate Publica Brasov, alti 20 de lucratori din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judetean IJJ) au fost plasati in autoizolare.

MARIAN PETRACHE, PRESEDINTELE CONSILIULUI JUDETEAN ILFOV: Din 15 mai ne relaxam cu masura

Esential este sa ramanem cu totii sanatosi. Asa ca am decis cateva masuri pe care le luam la nivelul CJ Ilfov in continuare, chiar daca nu vom mai fi in stare de urgenta, ci in stare de alerta. afirma Marian Petrache, presedintele Consiliului Judetean Ilfov, intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )