Libnet.ro
UNICEF

12:30

Presedintele USR, Dan Barna, dupa consultarile cu Iohannis: Am discutat pe marginea motiunii de cenzura, pe care Opozitia o va depune saptamana viitoare

Antena3 Antena3,
Presedintele USR, Dan Barna, dupa consultarile cu Iohannis: Am discutat pe marginea motiunii de cenzura, pe care Opozitia o va depune saptamana viitoare

Presedintele USR, Dan Barna, a precizat marti, la finalul consultarilor cu presedintele Klaus Iohannis, ca motiunea de cenzura va fi depusa cel mai probabil saptamana viitoare. Am incercat sa. continuă pe Antena3

DAN BARNA: Sustinem parlamentar orice varianta de guvern non-PSD

Presedintele USR Dan Barna spune ca va sustine parlamentar orice guvern non-PSD, in cazul in care motiunea de cenzura va trece.

Dan Barna, dezvaluire despre motiunea de cenzura

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, luni, ca nu exista niciun fel de polemica cu PNL in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale si ca a discutat cu Ludovic Orban despre motiunea de.

Dan Barna: Presedintele a fost de acord ca initiativa Fara penali in functii publice trebuie sa faca parte din aceasta revizuire a Constitutiei

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat, la finalul consultarilor de la Cotroceni, ca i-a cerut presedintelui Iohannis o revizuire mai larga a Constitutiei, iar acesta a accepta ca si initiativa Fara penali i.

Dan Barna il contrazice pe Iohannis: Ordonanta lui Dancila s-ar putea sa fie o foarte neplacuta surpriza pentru vechea clasa politica si pentru PSD in mod particular (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, nu impartaseste opinia presedintelui Klaus Iohannis privind ordonanta de urgenta prin care se introduce votul uninominal pentru alegerile presedintilor de Consiliu.

Orban, dupa consultarile de la Cotroceni: PNL sustine toate demersurile presedintelui Iohannis pentru transpunerea referendumului

PNL sustine toate demersurile presedintelui Klaus Iohannis pentru a transpune in Constitutie si legislatie vointa exprimata de cetateni la referendumul pe justitie, a declarat Ludovic Orban, dupa consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis. Liderul PNL a mai spus ca este o oportuna reluarea dezbaterii publice pe legislatia in justitie.

Ludovic Orban, declaratii dupa consultarile cu Iohannis: PNL va sustine toate initiativele de revizuire aConstitutiei

Liberalii au intrat, in urma cu o ora,la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema revizuirii Constitutiei dupareferendum. PNL este primul partid invitat la discutiile de la Cotroceni.

ASTAZI: Dacian Ciolos si Dan Barna, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, astazi, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Dacian Ciolos si Dan Barna alearga, astazi, la Maratonul International Sibiu

Liderii Aliantei 2020 USR PLUS, Dacian Ciolos si Dan Barna, vor alerga, sambata, la Maratonul International Sibiu, la care s-au inscris peste 5. 500 de persoane.

Barna: A existat o intentie explicita a lui Melescanu de a bloca votul in Diaspora, pentru ca se stia ca romanii ar fi votat cu USR-PLUS sau cu PNL. E incredibil nivelul de nesimtire la care s-a ajuns... (VIDEO)

Dan Barna, presedintele USR, a declarat, pentru B1 TV, ca Teodor Melescanu ar fi trebuit sa-si dea demisia pentru modul dezastruos in care a organizat alegerile europarlamentare in Diaspora, asa cum Carmen Dan.

Carmen Dan, reactie dupa uciderea politistului in Timis: Era un politist bun. Colegii mei sunt mobilizati pana la ultimul pentru a-l prinde pe criminal

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a avut o prima reactie in cazul politistului ucis in Timis. Vreau sa transmit condoleante familiei si camarazilor politistului ucis. Era un politist bun, cu 20.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )