Libnet.ro
UNICEF

15:45

Copiii lui Adrian Nastase au votat cum ar fi facut-o si tatal lor: Pentru un presedinte care va fi al tuturor romanilor (VIDEO)

B1 B1,
Copiii lui Adrian Nastase au votat cum ar fi facut-o si tatal lor: Pentru un presedinte care va fi al tuturor romanilor (VIDEO)

Cei doi copii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au votat, duminica, la Liceul Jean Monnet din Capitala, asa cum ar fi votat si tatal lor. E datoria noastra sa dam un vot. continuă pe B1

Andrei si Mihnea Nastase: Asa cum stiti tatal nostru nu poate vota, am venit si am votat asa cum ar fi facut-o si el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca si-au exprimat optiunea asa cum ar fi facut si tatal lor, daca avea dreptul, transmite Mediafax.

Dorinta lui Adrian Nastase privind viitorul presedinte, in urna! Cine a votat pentru el

Fiii lui Adrian Nastase au votat duminica dimineata la Liceul Jean Monnet din Capitala, spunand ca s.

Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze. Ce a dezvaluit public, chiar azi

Fostul premier Adrian Nastase nu are voie sa voteze, astfel ca, de aceasta data, a putut doar sa transmita simpatizantilor un mesaj, pentru a actiona precum el, daca ar putea. Motivul pentru care nu are voie sa isi exprime optiunea? Motivul pentru care Adrian Nastase nu are voie sa voteze Adrian Nastase nu are voie .

Adrian Nastase: Va rog sa votati si in contul meu

Adrian Nastase a transmis, duminica dimineata, un mesaj alegatorilor. Asa cum stiti, Livia Stanciu si Ionut Matei au hotarat ca nu am voie sa aleg si sa fiu ales timp de.

Adrian Nastase, dupa ce Iohannis a declarat ca fara el statul de drept s-ar fi rupt: Fraza va ramane peste ani. E exagerat! Sper ca voi sa votati...

Adrian Nastase a realizat o scurta analiza pe blogul sau intitulata Se rupe statul de drept?. Fara mine, statul de drept din Romania s-ar fi rupt. Fraza aceasta a candidatului Iohannis va ramane.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,335 seconds )