Libnet.ro
UNICEF

23:00

Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

B1 B1,
Presedintele vrea ca diaspora sa fie reprezentata mult mai bine in Parlament. Iohannis: Voi discuta cu liderii politici si cu partidele (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis va discuta cu liderii politici si cu partidele parlamentare, astfel incat diaspora, care a votat intr-un numar record la alegerile prezidentiale, sa fie mult mai bine reprezentata. continuă pe B1

Imagini DRAMATICE cu o parte din oile care sunt in viata, dupa mai bine de 48 de ore de AGONIE pe vaporul din Portul Midia (VIDEO)

Imagini cutremuratoare pe vasul plin de oi care s-a scufundat, duminica, in Portul Midia. Un reprezentant al Asociatiei Arca Animal -Letea Wild Horses a urcat pe nava, marti, la mai bine de 48 de ore.

Tranzactie uriasa in comertul online: eBay vinde cu 4 miliarde de dolari o platforma de bilete pe care o cumparase mult mai ieftin

Gigantul de comert online eBay a anuntat luni ca vinde o platforma online de comert cu bilete la concerte si alte evenimente, StubHub, pentru suma de 4,05 miliarde de dolari, mult mai mult decat daduse pe ea in urma cu aproape 13 ani.

Prezenta record la vot, in diaspora. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate

Vot diaspora, alegeri prezidentiale 2019, turul doi, prezenta record. Romanii din strainatate s-au mobilizat masiv. Tarile cu cei mai multi alegatori din strainatate. Prezenta record la vot, in diaspora Romanii din Diaspora s-au mobilizat masiv in primele doua zile de vot, iar in cea de-a treia e asteptat sa cada recordul de peste 670. 000 stabilit .

Cine vrea sa fie presedinte PSD in locul Vioricai Dancila

Cine vrea sa fie presedinte PSD in locul Vioricai Dancila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )