Libnet.ro
UNICEF

19:45

Presedintii Porsche si Volkswagen ar putea plati despagubiri de 1,8 mld. euro

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Presedintii Porsche si Volkswagen ar putea plati despagubiri de 1,8 mld. euro

Sapte fonduri de hedging i-au actionat in justitie, la Frankfurt, pe Wolfgang Porsche si Ferdinand Piech, solicitand despagubiri de 1,8 miliarde euro pentru pierderile suferite in urma tentativei esuate de preluare a Volkswagen de catre Porsche in. continuă pe Wall-Street Ro

Presedintii Porsche si Volkswagen, dati in judecata. Aflati de ce li se cer despagubiri de 1,8 mld. euro

Sapte fonduri de investitii i-au actionat in justitie, la Frankfurt, pe Wolfgang Porsche si Ferdinand Piech. Reprezentantii fondurilor au cerut despagubiri de 1,8 miliarde euro pentru pierderile suferite in.

Apple ar putea plati daune de 840 mil.dolari pentru fixarea preturilor la carti in format ...

Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor in format electronic, relateaza Mediafax. Autoritatile statale si consumatorii care au actionat in justitie Apple cu privire la preturile practicate in domeniul cartilor electronice au solicitat initial daune de 280 milioane de dolari si au cerut recent instantei federale din Manhattan sa .

Apple ar putea plati daune de 840 milioane de dolari

Compania Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor in format electronic, relateaza Bloomberg.

Apple ar putea plati daune de 840 MILIOANE de dolari

Apple ar putea plati daune de pana la 840 milioane de dolari ca urmare a disputelor cu autoritatile statale si consumatorii din SUA privind intelegerile incheiate de companie cu publisherii din zona cartilor.

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2298 seconds )