Libnet.ro
UNICEF

01:06

Presedintii Romaniei, Poloniei si Lituaniei isi declara sustinerea fata de lupta pentru democratie in Belarus

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Presedintii Romaniei, Poloniei si Lituaniei isi declara sustinerea fata de lupta pentru democratie in Belarus

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de presedintii Poloniei si Lituaniei au semnat o declaratie comuna de sustinere a libertatii si democratiei in Belarus, facand apel la comunitatea internationala sa se alature Uniunii Europene pentru a propune un pachet de sprijin care sa sprijine tara in tranzitia politica si economica catre o societate libera, conform Hotnews. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Gest diplomatic fara precedent: Presedintii Romaniei, Poloniei si Lituaniei isi declara sustinerea fata de lupta pentru democratie in Belarus

Intr-un gest fara precedent, presedintele Klaus Iohannis, alaturi de presedintii Poloniei si Lituaniei au semnat o declaratie comuna de sustinere a libertatii si democratiei in Belarus, facand apel la comunitatea internationala sa se alature Uniunii Europene pentru a propune un pachet de masuri care sa sprijine tara in tranzitia politica si economica catre o societate libera.

Viktor Orban isi declara sustinerea totala pentru realegerea lui Trump

Premierul Ungariei Viktor Orban si-a declarat luni sustinerea pentru realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, acuzandu-i pe democrati ca au incercat sa impuna cu forta intregii lumi un imperialism moral pe care lideri iliberali ca el il resping, transmite Reuters, conform Hotnews. ro.

Viktor Orban isi declara sustinerea pentru realegerea lui Trump: Democratii vor sa impuna lumii un imperialism moral

Premierul Ungariei Viktor Orban si-a declarat luni sustinerea pentru realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, acuzandu-i pe democrati ca au incercat sa impuna cu forta intregii lumi un imperialism moral pe care liderii liberali ca el il resping, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )