Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban isi declara sustinerea pentru realegerea lui Trump: Democratii vor sa impuna lumii un imperialism moral

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban isi declara sustinerea pentru realegerea lui Trump: Democratii vor sa impuna lumii un imperialism moral

Premierul Ungariei Viktor Orban si-a declarat luni sustinerea pentru realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, acuzandu-i pe democrati ca au incercat sa impuna cu forta intregii lumi un imperialism moral pe care liderii liberali ca el il resping, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

Viktor Orban isi declara sustinerea totala pentru realegerea lui Trump

Premierul Ungariei Viktor Orban si-a declarat luni sustinerea pentru realegerea lui Donald Trump in functia de presedinte al SUA, acuzandu-i pe democrati ca au incercat sa impuna cu forta intregii lumi un imperialism moral pe care lideri iliberali ca el il resping, transmite Reuters, conform Hotnews. ro.

Gest diplomatic fara precedent: Presedintii Romaniei, Poloniei si Lituaniei isi declara sustinerea fata de lupta pentru democratie in Belarus

Intr-un gest fara precedent, presedintele Klaus Iohannis, alaturi de presedintii Poloniei si Lituaniei au semnat o declaratie comuna de sustinere a libertatii si democratiei in Belarus, facand apel la comunitatea internationala sa se alature Uniunii Europene pentru a propune un pachet de masuri care sa sprijine tara in tranzitia politica si economica catre o societate libera.

Presedintii Romaniei, Poloniei si Lituaniei isi declara sustinerea fata de lupta pentru democratie in Belarus

Presedintele Klaus Iohannis, alaturi de presedintii Poloniei si Lituaniei au semnat o declaratie comuna de sustinere a libertatii si democratiei in Belarus, facand apel la comunitatea internationala sa se alature Uniunii Europene pentru a propune un pachet de sprijin care sa sprijine tara in tranzitia politica si economica catre o societate libera, conform Hotnews. ro.

Viktor Orban il sustine pe Donald Trump pentru un nou mandat la Casa Alba

Viktor Orban, premierul ungariei, si-a declarat in public sustinerea pentru Donald Trump, candidat pentru un nou mandat de presedinte al Statelor Unite ale Americii.

Coronavirus: Ungaria ar putea avea pana la 200.000 de cazuri Covid in cel mai sumbru scenariu - Viktor Orban

Pana la 200. 000 de unguri ar putea fi infectati simultan de coronavirus in cel sumbru scenariu al guvernului, a spus luni premierul Viktor Orban Parlamentului, adaugand ca sistemul de sanatate ar putea fi capabil sa faca fata unei asemenea cifre, relateaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1965 seconds )