Libnet.ro
UNICEF

01:05

Preselectii Romanii au talent: Florin Calinescu a trimis un concurent din Cluj direct in semifinalele show-ului

Adevărul Adevărul,
Preselectii Romanii au talent: Florin Calinescu a trimis un concurent din Cluj direct in semifinalele show-ului

Preselectiile Romanii au talent de la Cluj au rezervat o dubla surpriza: revenirea lui Florin Calinescu intr-un show TV, dar si decizia acestuia de a apasa butonul auriu si de a trimite un concurent direct in semifinalele emisiunii. continuă pe Adevărul

Florin Calinescu, prima fotografie de la Romanii au Talent

Florin Calinescu a pornit deja in caravana nationala cautand noi talente alaturi de colegii lui, Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu. Iata prima fotografie cu actorul la pupitrul emisiunii de la Pro TV.

Prima imagine cu Florin Calinescu in juriul Romanii au talent: Spune-mi simplu maestre FOTO VIDEO

Florin Calinescu a vorbit, in stilul caracteristic, pentru prima data de la masa juriului emisiunii Romanii au talent, avand un dialog in contradictie cu Pavel Bartos. Totodata, Andra a postat pe Facebook o poza cu noul coleg de banca, din timpul preselectiilor emisiunii de la Pro TV.

Citatul saptamanii: Iulian Comanescu despre revenirea lui Florin Calinescu: Singurul pericol este sa fie prea bun pentru un astfel de format

Dorinta lui Toto Cutugno de a face un duet cu manelistul Florin Salam, nemultumirea lui Mircea Badea cu privire la amenda pe care trebuie sa i-o plateasca Laurei Codruta Kovesi, declaratiile lui Bebe Cotimanis dupa plecarea de la Romanii au talent si indemnul Stelei Popescu fac parte din evenimentele recente. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1985 seconds )