Libnet.ro
UNICEF

00:07

Prima imagine cu Florin Calinescu in juriul Romanii au talent: Spune-mi simplu maestre FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Prima imagine cu Florin Calinescu in juriul Romanii au talent: Spune-mi simplu maestre FOTO VIDEO

Florin Calinescu a vorbit, in stilul caracteristic, pentru prima data de la masa juriului emisiunii Romanii au talent, avand un dialog in contradictie cu Pavel Bartos. Totodata, Andra a postat pe Facebook o poza cu noul coleg de banca, din timpul preselectiilor emisiunii de la Pro TV. continuă pe Adevărul

Prima reactie a lui Bebe Cotimanis dupa ce a fost inlocuit de Florin Calinescu la Romanii au Talent

Bebe Cotimanis a oferit prima declaratie dupa ce s-a aflat ca a fost inlocuit de Florin Calinescu la pupitrul juriului emisiunii Romanii au talent. Iata ce a declarat actorul.

Florin Calinescu, prima fotografie de la Romanii au Talent

Florin Calinescu a pornit deja in caravana nationala cautand noi talente alaturi de colegii lui, Andra, Mihaela Radulescu si Andi Moisescu. Iata prima fotografie cu actorul la pupitrul emisiunii de la Pro TV.

Florin Calinescu, JURAMANT pentru Romanii au talent

Cel mai nou membru al juriului Romanii au talent, Florin Calinescu, a promis, intr-un interviu pentru ProTV, ca va incerca sa isi foloseasca toata experienta pe care a acumulat-o in cariera lui, astfel incat sa depisteze talentele.

Citatul saptamanii: Iulian Comanescu despre revenirea lui Florin Calinescu: Singurul pericol este sa fie prea bun pentru un astfel de format

Dorinta lui Toto Cutugno de a face un duet cu manelistul Florin Salam, nemultumirea lui Mircea Badea cu privire la amenda pe care trebuie sa i-o plateasca Laurei Codruta Kovesi, declaratiile lui Bebe Cotimanis dupa plecarea de la Romanii au talent si indemnul Stelei Popescu fac parte din evenimentele recente. Adevarul va prezinta cele mai importante declaratii ale saptamanii.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )