Libnet.ro
UNICEF

01:05

Press One: Romania se confrunta cu cea mai mare migratie interna din ultimii 25 de ani

România Liberă România Liberă,
Press One: Romania se confrunta cu cea mai mare migratie interna din ultimii 25 de ani

Conform Institutului National de Statistica INS), 389. 000 de oameni si-au schimbat domiciliul dintr-o localitate a Romaniei in alta, tot din Romania, in ultimul an de zile. continuă pe România Liberă

Comoara gasita in Romania. Ministrul Energiei: Este cea mai mare descoperire

Ministrul Energiei, Toma Petcu, a declaragt ca zacamantul de la Caragele este cea mai mare descoperire de hidrocarburi a statului roman din ultimii 30 de ani. Doar acest zacamant, care urmeaza .

Cea mai mare companie energetica din Israel va retehnologiza CET Mintia

Statul roman este in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel, respectiv Israel Electrica Corporation, pentru retehnologizarea si conversia pe gaze a unor grupuri de producere a energiei de la termocentrala Mintia, proiectul fiind estimat la un miliard de euro, a declarat, ieri, ministrul Energiei, Toma Petcu, prezent la o conferinta de profil, potrivit Agerpres.

Ministrul energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation, cea mai mare companie de energie din Israel, pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS.

Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro.

UPDATE Ministrul Energiei: Suntem in discutii avansate cu cea mai mare companie de energie din Israel pentru retehnologizarea unor grupuri ale CET Mintia/ Investitia ar fi de circa 1 miliard de euro

Ministrul energiei, Toma Petcu, a anuntat luni ca statul roman se afla in discutii avansate cu Israel Electrica Corporation pentru retehnologizarea unor grupuri de la CET Mintia, apartinand Complexului Energetic Hunedoara. Suntem pe cale sa pornim retehnologizarea unor grupuri din CET Mintia, dar si conversia unor grupuri pe gaz, impreuna cu compania Israel Electrica Corporation. Suntem in discutii avansate cu aceasta companie, cea mai mare companie de energie din Israel, a spus Toma Petcu, cu ocazia unei conferinte LIVE BUSINESS. UPDATE Toma Petcu a precizat ca investitia ar fi estimata la circa 1 miliard de euro pentru patru grupuri a cate 100 MW.

Radu Tudor a scris in Janes Defence despre cea mai mare achizitie militara a Romaniei

Jurnalistul Radu Tudor a scris in Janes Defence Weekly despre cea mai importanta achizitie militara din istoria Romaniei. Cele sapte sisteme de rachete sol-aer Patriot, pe care Romania.

Cea mai mare conferinta de securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est va avea loc la Bucuresti

DefCamp, cea mai importanta conferinta anuala de hacking si securitate cibernetica din Europa Centrala si de Est, ajunge la cea de-a opta editie.

STUDIU Care este cea mai mare frica a medicilor rezidenti din Romania. Acestia se tem ca nu vor fi medici buni odata ce finalizeaza pregatirea

Frica de esec si frica de a comite erori se numara printre cele mai mari provocari ale medicilor rezidenti pregatiti in Romania. Totodata, medicii se tem ca nu vor fi medici buni odata ce finalizeaza programul de rezidentiat, care ii nemultumeste pe trei sferturi dintre ei.

Romania nu se conduce ca la Teleorman! Ponta a vorbit despre cea mai mare temere a lui Dragnea

In acest an am vazut o cascada de aberatii, lucru explicabil daca ne uitam la calitatea oamenilor pe care Liviu Dragnea i-a pus ministri, a declarat Victor Ponta, pentru TVR. Fostul premier a mai spus ca.

Cea mai mare greseala de parenting pe care au facut-o parintii mei...

Sa-ti judeci parintii e usor. Mama nu mi-a cumparat carti. Nici dulciuri. Tata nu vorbea cu mine. Stia doar sa ma certe si sa ma traga de urechi. Etc. Etc. Etc. Dar dupa ce devii tu insati parinte, vezi altfel lucrurile. Le simti altfel, chiar daca durerile din copilarie inca mai dor la fel de mult.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )