Libnet.ro
UNICEF

12:00

Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Antena3 Antena3,
Presupusul criminal din Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat. Cum a reactionat cand politistii l-au scos din tribunal sa-l duca in arest - VIDEO scandalos

Suspectul principal de la Caracal, Gheorghe Dinca, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzatiile de viol si trafic de minori. Va amintim ca Alexandra, in varsta de 15 ani, a fost data. continuă pe Antena3

Cum il descriu vecinii pe presupusul criminal din Caracal. Un om ascuns, dificil, ursuz, cu un trecut tulbure. Uneori din curtea lui iesea un miros urat

Tanti Lida, 78 de ani, spune ca inca din copilaria ei, mama o atentiona sa nu intre in curtea lui Gheorghe Dinca, poreclit Popicu. Si interdictia i-a ramas intiparita in memorie: Prinsesem mare frica.

Presupusul criminal din Caracal si-a scos casa la vanzare. Cat cerea pe ea si cum a ascuns urmele crimelor

Gheorghe Dinca,barbatul suspectat ca a ucis intr-un mod cumplit o fata de 15 ani, le-a spus politistilor ca este nevinovat. Acesta a explicat ca oasele pe care oamenii legii le-au gasit arse in.

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal, scos din casa groazei. Oamenii l-au huiduit la locul crimei

Gheorghe Dinca, presupusul ucigas din Caracal al tinerelor disparute, a fost dus cu paza in locuinta sa pentru doi perchezitii. Suspectul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol ?.

Petitie online in cazul presupusului criminal din Caracal. Peste 20.000 de persoane cer reintroducerea pedepsei cu moartea

Cel putin 20. 000 de persoane au semnat o petitie online prin care cer pedeapsa cu moartea pentru presupusul criminal din Caracal. Petitia a fost semnata in mai putin de 24 de ore de peste 20. 000 de.

Primele imagini cu CRIMINALUL DIN CARACAL: Gheorghe Dinca a fost dus la Tribunal pentru emiterea mandatului de arestare (FOTO)

Gheorghe Dinca, barbatul de 57 de ani din Caracal suspect de uciderea in mod brutal a cel putin doua tinere, a fost dus sambata de catre politisti la Tribunalul Olt unde urmeaza sa se judece cererea.

DIICOT preia cazul criminalului de la Caracal. Gheorghe Dinca, audiat la Craiova

Parchetul de pe langa Tribunalul Olt va declina catre DIICOT Craiova competenta in ancheta privind disparitia fetei de 15 ani din Caracal, potrivit unor surse judiciare. Suspectul, un barbat de 66 de ani din.

Filmul crimei din Caracal. Cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele

Cazul crimei din Caracal a ingrozit Romania, iar autoritatile incearca sa afle cum au fost rapite fetele care faceau autostopul si ce s-a intamplat cu cadavrele. Din primele informatii reiese ca Gheorghe Dinca ar fi ucis cu bestialitate patru fete, le-ar fi transat si descompus in acid de la bateriile unor masini, apoi a ingropat .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

Rasturnare de situatie in cazul Alexandrei, fata care ar fi fost ucisa bestial in Caracal. Gheorghe Dinca le-a spus asta procurorilor

Principalul suspect in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, fata de 15 ani din Caracal, mecanicul Gheorghe Dinca, neaga ca ar fi omorat-o pe tanara. in fata anchetatorilor, Dinca a sustinut ca nu a.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )