Libnet.ro
UNICEF

10:00

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Antena3 Antena3,
El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu . continuă pe Antena3

El este Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal. Barbatul a fost ridicat de politisti - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Gheorghe Dinca este barbatul din Caracal in locuinta caruia anchetatorii au descoperit resturi de oase arse, cinci pungi cu .

El este principalul suspect in cazul mortii fetelor din Caracal - FOTO

Au aparut primele imagini cu suspectul care ar fi omorat cele doua fete din Caracal. Stire in curs.

Peste 400 de persoane in fata casei lui Gheorghe Dinca, suspectul in cazul uciderii Alexandrei Macesanu, tanara din Caracal

Peste 400 de persoane s-au adunat vineri seara in fata casei suspectului in cazul disparitiei fetei de 15 ani, din Caracal, imobilul fiind perchezitionat de anchetatori de dimineata. Oamenii, care sunt.

Primele imagini de la locul unde ar fi fost gasite cele doua tinere arse, in Caracal. Cine e principalul suspect

Au aparut primele imagini de la locul unde politistii ar fi gasit corpurile celor doua tinere disparute din Caracal. Fotografiile sunt desprinde din filmele de groaza. Ce detalii de ultima ora ofera autoritatile? Update: Se pare ca ramasitele gasite la principalul suspect al disparitieie fetelor din Caracal provin de la mai multe victime. Primele imagini .

Crima de la Caracal. Cate fete a ucis, de fapt, Gheorghe Dinca. Rasturnare de situatie pentru politisti

Crima de la Caracal scoate la iveala detalii cutremuratoare despre criminalul Gheorghe Dinca. Barbatul de 65 de ani ar fi ucis de fapt patru fete, le-ar fi transat si descompus resturile cu acid de la bateriile de masina, apoi le-ar fi ingropat in curte. Gheorghe Dinca ar fi ucis de fapt patru fete Doua dintre .

Tanar de 17 ani injunghiat intr-un parc din Bucuresti. Principalul suspect

Un adolescent de 16 ani este suspectat ca a injunghiat un alt tanar, de 17 ani, intr-un parc din sectorul 2 al Capitalei, fiindu-i deschis dosar penal pentru loviri si alte violente.

Gheorghe Dinca, banuit ca le-a ucis pe fetele din Caracal, era divortat si locuia singur

Noi dezvaluiri socante din ancheta disparitiei celor doua adolescente din Olt. Surse din investigatie spun ca una dintre fetele disparute a sunat ieri la 112 si a anuntat ca este tinuta captiva intr-o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )