Libnet.ro
UNICEF

22:30

Pret urias pentru Galaxy S9! Versiunea care va costa mai mult ca iPhone X

Antena3 Antena3,
Pret urias pentru Galaxy S9! Versiunea care va costa mai mult ca iPhone X

Galaxy S9 va fi semnificativ mai scump decat modelul de anul trecut. Pretul de baza pentru Galaxy S9 va fi 841 de euro, potrivit unei imagini ce pare sa faca parte dintr-o viitoare campanie de promovare a celor. continuă pe Antena3

Samsung Galaxy S9: Cat va costa in Romania noul flagship al companiei sud-coreene

Samsung a obisnuit fanii seriei Galaxy S cu lansari in primele luni ale noului an, telefoane care sunt din ce in ce mai exclusiviste si mai scumpe. Daca anul trecut am asistat la lansarea celui mai reusit terminal din gama S de pana acum, pretul fiind unul pe masura, se pare ca nici 2018 nu va face exceptie de la aceasta regula.

Samsung Galaxy S9: tot se stie inainte de lansarea telefonului

Samsung Galaxy S9 e primul telefon high-end lansat de companie anul acesta. Galaxy Note 8 a ajuns la un nivel ridicat, e de asteptat ca pretentiile pentru acest model sa fie pe masura. Sunt cateva lucruri certe despre Samsung Galaxy S9, atat din sursele care au dat informatii pana acum, cat si dintr-o evidenta a [].

Samsung Galaxy S9: tot ce se stie inainte de lansarea telefonului

Samsung Galaxy S9 e primul telefon high-end lansat de companie anul acesta. Galaxy Note 8 a ajuns la un nivel ridicat, e de asteptat ca pretentiile pentru acest model sa fie pe masura. Sunt cateva lucruri certe despre Samsung Galaxy S9, atat din sursele care au dat informatii pana acum, cat si dintr-o evidenta a [].

Unde vezi lansarea Galaxy S9: Samsung aduce telefonul la MWC 2018

Samsung Galaxy S9 e anuntat pe 25 februarie. Din martie ajunge in magazine. Miza mare e pe camera foto, dar nu va dezamagi nici la specificatii tehnice. Samsung Galaxy S9e primul telefon high-end lansat de companie in 2018. Marcheaza cateva premiere si da tonul directiei in care Samsung merge anul acesta. Asta pana la Galaxy [].

Samsung Galaxy S9: designul e confirmat de aplicatia oficiala Samsung

Samsung Galaxy S9 e la doar cateva zile distanta de dezvaluirea oficiala, iar acum avem detalii finale si cu privire la designul telefonului. Mai sunt doar patru zile pana la lansarea de pe 25 februarie a lui Samsung Galaxy S9, din cadrul MWC 2018, astfel ca stim cam tot ce se poate sti despre noul [].

Samsung Galaxy S9: Specificatii tehnice si informatii despre lansare (FOTO)

Se apropie cu pasi repezi mult asteptata lansare a Samsung Galaxy S9. in 25 februarie, la MWC 2018 din Barcelona, modelul va fi prezentat oficial, urmand ca in magazine sa ajunga la jumatatea lunii.

Cat va costa Samsung Galaxy S9 in Romania

Samsung Galaxy S9 va fi anuntat pe 25 februarie. Din 16 martie va fi in magazine, conform informatiilor de pana acum, iar camera foto va fi cea mai importanta caracteristica. Conteaza insa si ce pret va avea, in special in Romania. Samsung Galaxy S9 va fi un telefon al premierelor pentru companie. in timp ce [].

Cat o sa coste Samsung Galaxy S9 in Romania

Samsung Galaxy S9 va fi anuntat pe 25 februarie. Din 16 martie va fi in magazine, conform informatiilor de pana acum, iar camera foto va fi cea mai importanta caracteristica. Conteaza insa si ce pret va avea, in special in Romania. Samsung Galaxy S9 va fi un pic mai scump decat modelul de anul trecut, [].

Statistica importanta pentru Samsung inainte de lansarea Galaxy S9

Samsung Galaxy S9 se lanseaza foarte curand, iar sud-coreenii au motive de bucurie, avand in vedere cifrele vanzarilor din ultimul trimestru. Pe 25 ianuarie vom avea ocazia sa vedem noul Samsung Galaxy S9, viitorul flagship al companiei. Despre telefon stim cam tot ce se poate sti, am vazut o multime de imagini neoficiale cu acesta [].

Pretul Samsung Galaxy S9 este cea mai proasta veste pentru weekend

Indiferent cate detalii am aflat deja despre viitorul smartphone, pretul Samsung Galaxy S9 reprezinta cel mai important aspect care va defini succesul aparatului. in momentul in care Apple avut curajul sa lanseze un smartphone cu 1000 de dolari in SUA si aproximativ 5300 lei in tara noastra, era previzibil ca Samsung va aplica o reteta [].

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )