Libnet.ro
UNICEF

01:05

Directorul SCJU Craiova, schimbat din functie in baza unei cereri de demisie despre care sustine ca e falsa Politia a deschis dosar penal

Hotnews Hotnews,
 Directorul SCJU Craiova, schimbat din functie in baza unei cereri de demisie despre care sustine ca e falsa Politia a deschis dosar penal

Directorul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta SCJU) Craiova, dr. Eugen Georgescu, a fost schimbat din functie de catre ministrul Sanatatii ca urmare a unei cereri de demisie despre care medicul sustine ca este falsa, motiv pentru care a depus plangere la parchet, iar ulterior a fost numit director interimar, scrie Agerpres. continuă pe Hotnews

Craiova: Directorul Spitalului Judetean, demis din functie si numit apoi interimar. Managerul spune ca a fost depusa o falsa cerere de demisie in numele sau Institutia medicala se afla intr-o situatie dezastruoasa (VIDEO)

Situatie inedita la Spitalul Judetean din Craiova. Directorul institutiei medicale, Eugen Georgescu, a fost demis din functie de catre ministrul Sanatatii ca urmare a unei cereri de demisie, pe care doctorul o .

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

Dupa 70 de ani de activitate, fabrica Electroputere Craiova iese din productie

Fabrica Electroputere Craiova isi inchide activitatea de productie incepand cu luna decembrie, astfel ca 180 de persoane vor fi disponibilizate.

Papa Francisc a numit un nou Arhiepiscop Romano-Catolic de Bucuresti Ioan Robu pleaca din functie dupa 36 de ani

Noul Arhiepiscop Mitropolit Romano-Catolic de Bucuresti este Monseniorul Aurel Perca, care il inlocuieste pe Ioan Robu, aflat in aceasta functie de 36 de ani, anunta Francisc Dobos purtator de cuvant al Arhidiecezei Romano-Catolice din capitala.

Acuzatii scandaloase la adresa unui profesor din Dambovita! Mama unei eleve spune ca dascalul a incercat sa o agreseze

O eleva din Dambovita a fost victima avansurilor unui profesor din Dambovita. Unul dintre parintii minorei au depus plangere la Politie, dupa ce fata i-a spus parintelui ca dascalul a incercat sa o.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )