Libnet.ro
UNICEF

05:45

Pretul aurului, la cel mai inalt nivel din ultimele luni

Antena3 Antena3,
Pretul aurului, la cel mai inalt nivel din ultimele luni

Pretul aurului a crescut miercuri cu 0,5%, in continuarea aprecierilor de saptamana trecuta, pana la 1. 274,82 dolari pe uncie, cel mai mare pret din iunie 2018, pe fondul turbulentelor financiare la nivel. continuă pe Antena3

Etna, cel mai puternic vulcan al Europei, A ERUPT! Aeroportul din Catania a fost inchis, iar autoritatile italiene sunt in stare de ALERTA MAXIMA

Muntele Etna, cel mai inalt si mai activ vulcan al Europei, a erupt, luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera, astfel ca aeroportul Catania, situat pe coasta estica a Siciliei, a fost inchis,.

Mbappe, cel mai bun fotbalist francez al anului

Atacantul Kylian Mbappe a fost desemnat cel mai bun fotbalist francez in 2018.

FIORI RECI pentru teatrul romanesc: Rodica Popescu Bitanescu, la un pas de TRAGEDIE! Cel mai cunoscut drog a fost de vina...

Rodica Popescu Bitanescu, una dintre cele mai iubite actrite din Romania, a fost la un pas de tragedie, chiar din cauza celui mai cunoscut drog, si anume cafeaua, relateaza spynews. ro. Eram intr-o.

Cel mai ciudat mormant din Romania. Oamenii nu s-au pus inca de acord daca reprezinta sau nu un penis in erectie

Elemente decorative care sa personalizeze piatra de mormant ca un omagiu vesnic adus celui trecut in nefiinta nu reprezinta un lucru iesit din comun. Monumente funerare care ies in evidenta se intalnesc in toate cimitirele lumii, doar ca nu rare sunt cazurile cand rudele ramase in viata au un simt al umorului iesit din comun.

Strada cu cel mai scurt nume din Romania. Cum a aparut Aleea X, drumul niciodata asfaltat din centrul Calarasiului

In Calarasi exista strada cu cel mai scurt nume din Romania. Aleea X se afla in zona scolii nr. 9 din oras si nu are mai mult de 300 de metri. Oameni gospodari locuiesc aici de mai bine de 40 de ani si spun ca dintotdeauna asa s-a numit strada.

Acestea sunt cele mai vizitate tari din lume. Vezi daca se afla si Romania in top

Franta se afla pe primul loc in topul celor mai vizitate tari din lume. Aproximativ 84,5 milioane de turisti merg sa viziteze tara, fiind urmata apoi de SUA si Spania, potrivit Organizatiei Mondiale de.

Suma uriasa pierduta in acest an de cei mai bogati oameni din lume

Cei mai bogati oameni din lume au pierdut 511 miliarde de dolari in acest an, dupa ce castigurile inregistrate in prima jumatate a anului au fost sterse de scaderea pietelor bursiere, relateaza.

Vulcanul Etna a erupt din nou, dupa o serie de seisme. Traficul aerian perturbat - VIDEO

Muntele Etna din Italia, cel mai inalt si mai activ vulcan din Europa, a erupt luni, expulzand o coloana uriasa de cenusa in atmosfera si determinand inchiderea aeroportului Catania, situat pe coasta.

INTERVIU Cel mai bun somelier din Romania: Ajung sa degust si 100 de vinuri pe zi. Asa arata unele zile din viata mea

Marinela V. Ardelean, detinatoarea titlului de cel mai bun somelier al Romaniei si un degustator de vin cunoscut la nivel mondial, vorbeste despre cum a ajuns sa ocupe o astfel de functie intr-un domeniu prea putin cunoscut in tara natala, dar si despre cum a descoperit, in 2014, calitatea vinului romanesc.

INTERVIU Marinela V. Ardelean, cel mai bun somelier din Romania: Ajung sa degust si 100 de vinuri pe zi. Asa arata unele zile din viata mea

Marinela V. Ardelean, detinatoarea titlului de cel mai bun somelier al Romaniei si un degustator de vin cunoscut la nivel mondial, vorbeste despre cum a ajuns sa ocupe o astfel de functie intr-un domeniu prea putin cunoscut in tara natala, dar si despre cum a descoperit, in 2014, calitatea vinului romanesc.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )