Libnet.ro
UNICEF

13:15

Cea mai scurta rugaciune rostita de ortodocsi. Are o profunzime deosebita!

Antena3 Antena3,
Cea mai scurta rugaciune rostita de ortodocsi. Are o profunzime deosebita!

Ori de cate ori facem ceva care nu are nevoie de o concentrare mintala semnificativa, ne putem ruga in tacere cuRugaciunea lui Iisus. Daca nu este nimeni in apropiere, putem spune cuvintele cu voce. continuă pe Antena3

Cea mai scurta rugaciune rostita de ortodocsi. Este ca o arma nucleara

Parintii Bisericii spun ca rugaciunea este modul omului de a dialoga cu divinitatea. in acelasi timp, prin rugaciune ii multumim lui Dumnezeu pentru toate darurile.

West Ham si-a pierdut cea mai n vrsta fana; Mabel Arnold a murit la 102 ani

Mabel Arnold a murit sambata, la 102 ani. Ea era cea mai in varsta fana a echipei West Ham United. Sotie a unui fost scouter de la West Ham, aceasta a asistat la primul meci al clubului londonez, in 1934.

Melescanu, despre prezidentiale: Tariceanu ar fi unul dintre candidatii cei mai solizi. Cred ca cea mai buna solutie ar fi un candidat comun

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Melescanu a declarat, marti, ca liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, este unul dintre politicienii redutabili care nu s-au facut peste noapte si ar fi unul dintre cei mai solizi candidati pentru alegerile prezidentiale. Melescanu spune, ca, fiind intr-o alianta cu PSD, cea mai buna solutie ar fi un candidat comun.

Pretul AURULUI explodeaza! RECORD ABSOLUT: Este cea mai MARE cotatie din 2016

Pretul aurului atinge un nivel record. BNR anunta , marti, ca gramul de aur a crescut de la 176,3361 lei la 177,4473 lei, cel mai ridicat nivel din 11 iulie 2016. Euro a fost cotat la 4,7412 lei, o scadere de.

VIDEO Rugby: Turneul celor Sase Natiuni - Franta a suferit cea mai dura nfrngere n fata Angliei, de peste un secol (8-44)

Selectionata Frantei a suferit una dintre cele mai grele infrangeri din istoria sa in fata Angliei 8-44), duminica, pe stadionul Twickenham din Londra, in cadrul celei de-a doua etape a Turneului celor Sase Natiuni la rugby.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )