Libnet.ro
UNICEF

21:30

Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Cotatia futures a cafelei Arabica si-a continuat ieri cresterea, pe piata americana, inregistrand astfel cel mai important avans din ultimii cinci ani, pe fondul secetei din Brazilia - cel mai mare cultivator si exportator mondial de profil. continuă pe Ziarul Bursa

GSP: Scrisoarea tulburatoare dedicata de Xavi Hernandez celui mai important antrenor din cariera sa, Luis Aragones

Sambata seara, pe Camp Nou, Xavi Hernandez a fost profund miscat la minutul de reculegere tinut in memoria fostului selectioner al Spaniei, Luis Aragones, decedat simbata dimineata, intr-un spital din Madrid. Potrivit gsp. ro, mijlocasul spaniol a dat publicitatii o scrisoare deschisa despre cel mai important antrenor din cariera sa. Cel care si-a asumat orice risc cu el, care l-a responsabilizat si l-a transformat in lider. Iata, mai jos, rindurile emotionante dedicate de Xavi mentorului sau.

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax .

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Care va fi CEL MAI CAUTAT JOB de pe Planeta in urmatorii ani. Mii de romance deja fac asta

Nu domeniul IT-ului sau cercetarii va oferi cel mai cautat job din lume, ci medicina. Potrivit unui top realizat de jurnalistii de la Business Insider, meseria de asistenta va fi cea mai cautata pe intreaga.

VIDEO: Acesta a fost cel mai suprarealist eveniment din istoria jurnalismului britanic

Cotidianul britanic The Guardian a publicat vineri o inregistrare video cu jurnalisti care distrug sub privirile unor agenti ai serviciului britanic de informatii GCHQ) hard diskuri cu informatii obtinute de la.

Economia Rusiei a crescut anul trecut cu 1,3%, cel mai slab ritm dupa 2009

Economia Rusiei a inregistrat anul trecut o crestere de 1,3%, cel mai slab ritm din 2009 si usor sub estimarile analistilor, de 1,4%, ca efect al scaderii investitiilor pe fondul recesiunii din zona euro. in 2012, PIB-ul Rusiei a in registrat un avans de 3,4%, relateaza Bloomberg, potrivit Mediafax.

Pretul porumbului a inregistrat primul castig lunar din august

Cotatia futures a porumbului era, in ultima zi a saptamanii trecute, pe piata americana, aproape de cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani, iar in ianuarie aceasta a consemnat primul castig lunar din august pana in prezent.

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )