Libnet.ro
UNICEF

00:07

Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Super Bowl 2014- cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014, vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, informeaza hollywoodreporter. com , citat de Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Gala Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Gala Super Bowl 2014 a devenit cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane, fiind vizionata de un numar record de 111,5 milioane de telespectatori, transmite Hollywood Reporter. Gala a depasit cu.

Super Bowl 2014, cel mai urmarit program din istoria televiziunii americane

Cea de-a 48-a finala a Campionatului de Fotbal American, care s-a desfasurat duminica noapte, a stabilit un nou record, devenind cel mai urmarit program din istoria televiziunii din Statele Unite ale Americii, dupa cum informeaza The Hollywood Reporter.

SOCI 2014: Comitetul International Olimpic anunta cel mai strict program antidoping din istoria JO de iarna (2453 de teste)

Comitetul International Olimpic va aplica aplica cel mai strict program antidoping antidoping din istoria JO de iarna cu ocazia competitiei care va avea loc la Soci, intre 7 si 23 februarie 2014, a anuntat directorul de comunicare al CIO, Mark Adams, informeaza Agerpres.

Pretul cafelei Arabica, in cel mai important avans din ultimii cinci ani

Cotatia futures a cafelei Arabica si-a continuat ieri cresterea, pe piata americana, inregistrand astfel cel mai important avans din ultimii cinci ani, pe fondul secetei din Brazilia - cel mai mare cultivator si exportator mondial de profil.

VIDEOSTORY Cum se scrie Cel mai frumos roman din lume la Unteatru

Va asteptam la teatru si la Unteatru pentru ca aici este unul dintre. nu singurele, dar cumva locuri unde se mai face teatru de calitate. Sunt tot felul de spatii independente unde merg oamenii sa faca teatru ca sa castige bani. In locul asta noi venim sa facem teatru - este invitatia lansata de actrita Nicoleta Lefter, care joaca alaturi de Ionut Grama in Cel mai frumos roman din lume, una dintre cele mai noi premiere ale Teatrului Unteatru.

Top: cele mai tari reclame care vor fi difuzate la Super Bowl 2014

Anul acesta, minutul de publicitate in timpul Super Bowl - finala Ligii Profesioniste de Fotbal American - costa 8 milioane de dolari. In aceste conditii, companiile si agentiile de publicitate s-au pregatit pentru a crea cele mai bune spoturi.

DreamHack 2014 - cel mai mare turneu de jocuri pe calculator organizat in Romania se desfasoara in aprilie la Bucuresti

DreamHack Bucuresti - cel mai important eveniment de sport electronic din Romania, se intoarce la Sala Polivalenta din Capitala, pentru al doilea an consecutiv. Timp de doua zile, intre 26 si 27 aprilie, Bucurestiul va fi kilometrul 0 al gamingului, anunta organizatorii. DreamHack Bucuresti 2014va include turnee pentru mai multe jocuri video precum Dota 2, League of Legends LoL), FIFA 14, StarCraft II sau SuperStreet Fighter IV.

Marius Mitu, in fata justitiei, la zece ani de la cel mai mare scandal din fotbalul beglian.

Cariera lui Marius Mitu in Belgia a fost intrerupta iremediabil de implicarea sa in cel mai mare scandal de coruptie care a lovit fotbalul belgian la mijlocul deceniului trecut si, la aproape zece ani de atunci, el este chemat sa dea socoteala in fata justitiei din tara unde putea ajunge un star, potrivit Mediafax. Marius Mitu a fost achizitionat de Anderlecht la inceputul sezonului 2005/2006, de la Lierse, dupa numeroase evolutii apreciate in campionatul belgian. Folosit foarte putin la .

Super Bowl, un show de sute de milioane de dolari. Toata America e conectata la finala campionatului de fotbal american

In aceasta noapte, la ora 1. 30, ora Romaniei, suburbia New Jersey din New York va gazdui Super Bowl-ul american, cel mai urmarit eveniment sportiv al anului din America. Evenimentul va fi transmis in Romania de Sport 1.

Care va fi CEL MAI CAUTAT JOB de pe Planeta in urmatorii ani. Mii de romance deja fac asta

Nu domeniul IT-ului sau cercetarii va oferi cel mai cautat job din lume, ci medicina. Potrivit unui top realizat de jurnalistii de la Business Insider, meseria de asistenta va fi cea mai cautata pe intreaga.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )