Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Pretul cauciucului atinge cel mai redus nivel din 2009

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul cauciucului atinge cel mai redus nivel din 2009

Pretul futures al cauciucului a inregistrat ieri, pe piata din Tokyo, cea mai mare scadere din ultimele trei luni, ajungand la cel mai redus nivel din 2009, ca urmare a aprecierii yenului, respectiv pe fondul temerilor legate de slabirea cererii din China. continuă pe Ziarul Bursa

Cursul leu-euro ajunge aproape de cel mai bun nivel din ultima jumatate de an

Cursul de referinta leu/euro anuntat miercuri de Banca Nationala a Romaniei BNR) a scazut la 4,4352 unitati, revenind in apropierea celui mai redus nivel din ultimele sase luni, in timp ce rata de schimb leu/dolar a stabilit un nou minim al ultimilor.

Actiunile SIF Transilvania - cel mai bun randament din BET-FI

Titlurile SIF3 Transilvania au inregistrat o crestere de 1,52%, raportat la moneda europeana, avand cel mai bun randament din cadrul indicelui BET-FI, in perioada 2 aprilie - 2 mai 2014.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Cel mai scump apartament din Londra, achizitionat cu 237 de milioane de dolari

237 de milioane de dolari, a platit un om de afaceri pentru cel mai scump apartament din Londra, un penthouse care nici macar nu este inca finisat. Apartamentul se afla in cartierul rezidential de lux One Hyde.

Pas important pentru Romania: in iunie vom inaugura cel mai puternic laser din Europa si al doilea din lume

Romania va inaugura cel mai probabil in luna iunie primul laser de un petawatt PW), cel mai puternic din Europa si al doilea din lume dupa cel din Statele Unite, care are 1,7 PW, a anuntat miercuri ministrul .

Adio, draga plimbare in voie! in cel mai mare parc din Buzau au aparut SEMAFOARE

De cateva zile, pe aleile celui mai mare parc din Buzau au aparut mai multe semafoare perfect functionale. Autoritatile spun ca acestea au fost montate pentru a-i invata pe micutii biciclisti sa se.

2013 - cel mai slab an din punct de vedere al consumului de bere

Sectorul berii din tara noastra se afla sub presiune, 2013 fiind cel mai slab an din punct de vedere al consumului, iar singurele sanse de relaxare economica in 2014 sunt vremea buna din aceasta vara, introducerea unor noi produse pe piata sau o crestere a economiei romanesti intr-un ritm mai alert decat in ultimii ani, sustine Alina Cinca, Manager Transaction Advisory Services, EY Romania.

Business report: Cat de asigurata este de fapt masina ta in caz de viituri si grindina; Impactul unei fuziuni fara precedent pe piata cimentului; Cum arata cel mai scump apartament din lume

Saracia copiilor - o analiza: Romania, mai aproape de SUA si cu mult sub oricare alt stat din UE. Romania se situeaza detasat pe primul loc in Uniunea Europeana in ceea ce priveste rata de saracie a copiilor. Contoarele inteligente sau cum consumi energie ieftina. Pentru romani, principalul avantaj este ca aceste contoare le vor permite sa utilizeze energie electrica atunci cand pretul va fi mai mic si sa plateasca.

Clipul zilei: Cel mai norocos ghinionist

Cel mai norocos ghinionist din lume. O poveste incredibila.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )