Libnet.ro
UNICEF

09:00

Pretul energiei electrice este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul energiei electrice este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are, astazi, o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier. continuă pe Ziarul Bursa

Pretul energiei s-a incins pe burse: este cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, nivel cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani, in ziua de 2 august, tot o zi de joi, potrivit datelor publicate pe site-ul operatorului bursier.

Vesti proaste pentru romani! Pretul energiei A EXPLODAT

Pretul energiei electrice pe piata spot a bursei OPCOM are joi o medie de 268 de lei pe MWh, cu 46% mai mare decat in urma cu doua saptamani. in ceea ce priveste perioada de varf de consum a zilei.

Recolta de struguri in acest an va fi mai mare decat anul trecut

Recolta globala de struguri pentru anul curent este estimata la 460 de mii de tone, cu 12% mai mult decat anul trecut. Recolta de struguri de masa va constitui 130 de mii de tone, soiuri pentru vin 290 de mii de tone si soiuri de tip Isabella 40 de mii de tone, transmite IPN.

INTERVIU Lacramioara Bozieru, profa care se solidarizeaza cu elevul care este gay sau evreu: Minciuna este cea mai mare problema a sistemului educational

Lacramioara Bozieru nu este un dascal tocmai obisnuit. in fiecare dimineata cand ajunge la scoala, dupa ce se da jos de pe motor, incearca sa patrunda in mintile si sufletele elevilor. Ea este profesoara care aduce clatite, careia i te poti confesa daca esti gay si care isi va face un tatuaj pentru a se solidariza cu tine daca ai fost victima unui atac antisemit.

PZU:Pretul maxim al energiei electrice - 319 lei/MWh

Pretul maxim al energiei electrice tranzactionate pentru sambata, pe Piata pentru Ziua Urmatoare PZU), administrata de OPCOM, a ajuns la 319 lei/MWh, in intervalul orar 20.

Cel mai mare targ de mestesugari din Romania

Peste 250 de mesteri populari din Romania si Republica Moldova vin in acest weekend la Muzeul ASTRA din Sibiu pentru a participa la a 35-a editie a Targul Creatorilor Populari din Romania, cel mai mare targ de mestesugari din Romania.

Un roman a incheiat primul an la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni

Medaliatul cu aur de anul trecut de la Olimpiada Internationala de Informatica, romanul Tamio Vesa-Nakajima, a incheiat primul sau an de studentie la Oxford cu cea mai mare medie dintre studentii informaticieni si a fost ales presedinte al Societatii.

Banca Transilvania, profit mai mare cu o treime

La nivel de grup, profitul BT a urcat cu 68%, la finalul lunii iunie Banca Transilvania BT), emitentul cu cea mai mare lichiditate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) a raportat, dupa primele sase luni ale acestui an, un profit net la nivel de banca de 662,7 milioane de lei, cu 33,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in urma cresterii veniturilor operationale cu 13,51%, pana la 1,423 miliarde de lei, pentru acelasi interval de raportare, reiese din raportul semestrial al societatii bancare.

Utile:Pericolul tigarilor electronice este mai mare dect te-ai fi gndit;Imaginile care pot salva orice casnicie. Ce au descoperit cercetatorii dupa au studiat 144 de cupluri casatorite de mai putin de cinci ani;Ce sa mannci ca sa ai o vedere buna.

Cum se prepara bautura care echilibreaza glicemia si va ajuta sa slabiti pana la 5 kilograme. Borsul este un produs obtinut prin fermentarea naturala a taratelor de grau. Este bogat in enzime active si vitamine, in special B-uri, dar si minerale seleniu, crom) si aminoacizi esentiali. Pepenele galben, slab caloric si bun detoxifiant. Datorita continutului mare de apa, pepenele galben este un bun detoxifiant, avand proprietati diuretice si revigorante. De asemenea, stimuleaza digestia si apetitul. Prin actiunea diuretica, laxativa si detoxifianta, este recomandat in caz de anemie, constipatie, guta, reumatism, calculi renali, probleme ale vezicii urinare si boli de piele.

Este cea mai hot bunica din lume. Nu o sa-i ghicesti niciodata varsta

Este un fotomodel de succes cu zeci de mii de admiratori pe internet si nu numai ca arata extraordinar pentru varsta sa, femeia este chiar bunica. Gina Stewart are 47 de ani si mama a patru copii, iar la 46 de .

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2112 seconds )