Libnet.ro
UNICEF

00:07

Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Pretul paladiului, la cote maxime din cauza tensiunilor din Ucraina

Pretul paladiului, metal indispensabil in industria auto, a crescut luni la cel mai ridicat nivel dupa 2011, din cauza temerilor ca livrarile din Rusia ar putea fi restrictionate din cauza escaladarii tensiunilor din Ucraina, transmite Bloomberg,. continuă pe Wall-Street Ro

Sony recomanda posesorilor laptop-ului Vaio Fit 11A sa inceteze imediat a-l folosi, din cauza riscurilor de supraincalzire a bateriei

Sony a avertizat posesorii laptop-ului Vaio Fit 11A, lansat in februarie, ca ar fi mai bine sa inceteze imediat a-l folosi din cauza ca bateria se poate supraincalzi, existand risc de incendiu, scrie AFP. Pana acum au fost livrate circa 26. 000 de unitati, din care 7. 100 in Europa. Modelul in cauza nu a fost comercializat in Romania.

Circulatie ingreunata la Vama Giurgiu: Coloana de masini de 1,5 kilometri, din cauza unei actiuni a CNADNR

Circulatia masinilor de mare tonaj este ingreunata in Vama Giurgiu, pe sensul de mers catre Bulgaria, din cauza unei actiuni a CNADNR, coloana de masini intinzandu-se pe aproape 1,5 kilometri, potrivit.

Wall Street inchide in scadere din cauza indicelui Nasdaq

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza lipsei de incredere a investitorilor in indicele Nasdaq, care a pierdut 1,34%, iar Dow Jones a scazut cu 0,89%. Conform rezultatelor finale, Nasdaq a pierdut 54,37 puncte si a incheiat sub pragul de 4. 000 de puncte pentru prima data din 3 februarie, fiind cotat la 3. 999,73 puncte. Dow Jones a scazut cu 143,47 puncte pana la 16. 026,75 puncte si se incadreaza la cel mai scazut nivel din 12 februarie.

Utilizatorii de laptopuri Sony, in pericol din cauza unor probleme cu bateria

Sony, unul dintre cei mai importanti producatori de electronice din luime, si-a indemnat posesorii de laptopuri din seria VAIO Fit 11A sa inceteze imediat sa le utilizeze, din cauza unei probleme la baterie, relateaza Mediafax , care.

Utilizatorii de laptopuri Sony Vaio Fit 11A, avertizati sa nu le foloseasca din cauza supraincalzirii bateriei

Reprezentantii Sony au indemnat posesorii de laptopuri din seria Vaio Fit 11A sa inceteze imediat sa le utilizeze, din cauza unei proleme la baterie, informeaza theverge. com. Exista un risc de.

Trafic BLOCAT din cauza NINSORII. Drumarii intervin cu utilajele de deszapezire

Mai multe tiruri sunt blocate, vineri dimineata, intre localitatile Vatra Moldovitei si Sucevita din judetul Suceava, la kilometrul 31 al DN 17A, din cauza zapezii, informeaza Centrul InfoTrafic din.

Harghita: Aproximativ 400 de persoane, fara curent, din cauza ninsorii

Aproximativ 400 de persoane din trei localitati din judetul Harghita nu au curent electric, vineri dimineata, din cauza ninsorilor si a vantului, relateaza Mediafax.

UPDATE. Tiruri blocate in Suceava, pe DN 17 A, din cauza zapezii. in Harghita, drumarii intervin cu utilaje de deszapezire

Mai multe tiruri sunt blocate, vineri dimineata, intre localitatile Vatra Moldovitei si Sucevita din judetul Suceava, la kilometrul 31 al DN 17A, din cauza zapezii, informeaza Centrul InfoTrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane IGPR), conform Mediafax.

Trafic ingreunat in Suceava si Harghita, din cauza zapezii de pe carosabil

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Politiei Romane informeaza ca vineri dimineata, in judetul Suceava, pe DN17A, intre localitatile Vatra Moldovitei si Sucevita, traficul rutier se.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )