Libnet.ro
UNICEF

01:05

Wall Street inchide in scadere din cauza indicelui Nasdaq

Hotnews Hotnews,
 Wall Street inchide in scadere din cauza indicelui Nasdaq

Wall Street a inchis in scadere sesiunea de vineri din cauza lipsei de incredere a investitorilor in indicele Nasdaq, care a pierdut 1,34%, iar Dow Jones a scazut cu 0,89%. Conform rezultatelor finale, Nasdaq a pierdut 54,37 puncte si a incheiat sub pragul de 4. 000 de puncte pentru prima data din 3 februarie, fiind cotat la 3. 999,73 puncte. Dow Jones a scazut cu 143,47 puncte pana la 16. 026,75 puncte si se incadreaza la cel mai scazut nivel din 12 februarie. continuă pe Hotnews

Utilizatorii de laptopuri Sony, in pericol din cauza unor probleme cu bateria

Sony, unul dintre cei mai importanti producatori de electronice din luime, si-a indemnat posesorii de laptopuri din seria VAIO Fit 11A sa inceteze imediat sa le utilizeze, din cauza unei probleme la baterie, relateaza Mediafax , care.

Prospectiuni a concediat cateva zeci de persoane din cauza protestelor privind gazele de sist

Cateva zeci de persoane din cei 2. 600 de angajati ai companiei de servicii geo64257;zice si geologice Prospectiuni Bucuresti PRSN), controlata de omul de afaceri Ovidiu Tender, au fost concediate din cauza intarzierilor la lucrari determinate de.

TOP: 10 dintre cele mai scumpe restaurante din Europa

Caviar, foie gras, trufe albe si lista de bunatati de lux poate continua. De toate acestea se pot bucura cei care isi permit sa serveasca un pranz sau o cina in restaurante unde un meniu depaseste cateva sute de euro. RO iti prezinta 10.

TOP: cele mai populare 10 destinatii din lume in 2014

Daca nu ti-ai planificat inca vacanta pentru anul acesta, WALL-STREET. RO iti prezinta 10 variante de top, potrivit unui clasament intocmit de siteul de turism TripAdvisor .

General Motors da 1,3 mld. dolari pe reparatiile masinilor

General Motors GM) estimeaza, preliminar, la 1,3 miliarde de dolari costurile reparatiilor pentru cele 2,6 milioane de autovehicule rechemate in service din cauza unor defectiuni de fabricatie, producatorul american avertizand ca ar putea inregistra.

Top On The Move: Deichmann, CBRE, Cargill si Centrofarm anunta schimbari de top

O serie de companii au efectuat schimbari importante in management, imediat dupa terminarea primului trimestru de activitate din acest an. RO iti prezinte cele mai interesante modificari din conducerea companiilor.

Top On The Move: Deichmann, CBRE, Cargill si Centrofarm anunta schimbari de top

O serie de companii au efectuat schimbari importante in management, imediat dupa terminarea primului trimestru de activitate din acest an. RO iti prezinte cele mai interesante modificari din conducerea companiilor.

Vacanta cu familia? Destinatii aproape de Romania in care sa petreci timpul cu copiii

Valentin Ilie, CEO Coldwell Banker Affiliates of Romania, companie de consultanta, brokeraj si management al proprietatilor imobiliare, le povesteste cititorilor Wall-Street. ro despre urmatoarea sa vacanta. Urmatorul concediu este cel mai.

Creatorul functiei 'Slide to Unlock' de pe iPhone pleaca de la Apple

Greg Christie, creatorul functiei Slide to Unlock disponibila pe terminalele iPhone va pleca de la Apple, potrivit unor informatii publicate de Wall Street Journal.

Shopping la executari silite: ce apartamente sub 40.000 euro gasesti la licitatiile publice

Apartamentele executate silit incep sa fie din ce in ce mai atractive la nivel de pret, asa ca in prezent pe portalul imobiliare. ro sunt publicate anunturi inclusiv pentru apartamente de 3 camere la un pret sub 40. 000 euro. RO va prezinta.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )