Libnet.ro
UNICEF

05:30

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Hotnews Hotnews,
 Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori din afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, scrie News. ro. continuă pe Hotnews

Pretul petrolului Brent, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia futures a petrolului Brent, tranzactionat pe piata europeana, a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel al ultimilor trei ani - 68,27 dolari/baril, din cauza unor manifestatii antiguvernamentale din Iran, care au generat temeri legate de livrarile din tara.

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori de afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, transmite Reuters.

ROBOR la trei luni a scazut la 2,01, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,01%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Numarul studentilor din Ungaria, la cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani

Numarul celor care studiaza in institutiile de invatamant superior din Ungaria este in scadere constanta de mai multi ani, atingand in prezent cel mai mic nivel din ultimii 20 de ani, informeaza site-ul maghiar portfolio. hu, citat de politics. hu.

Dupa 13 ani, s-a aflat cel mai ascuns secret din familia Andrei si Catalin Maruta. Nimeni nu se astepta la asta

Dupa 13 ani de casatorie, s-a aflat cel mai ascuns secret al familiei Andrei si a lui Catalin Maruta. Realizatorul i-a pus o porecla partenerei sale de viata, cu care a reusit sa-i molipseasca si pe pr.

Anuntul facut de cel mai bun student din Romania: Voi pleca din tara. Sper sa ma intorc

Cei mai buni studenti romani din Romania si din strainatate au fost premiati la cea de-a IX-a editie a Galei Ligii Studentilor Romani din Strainatate LSRS), in cadrul unei festivitati.

ALERTA! Pretul petrolului a crescut la 67 de dolari pe baril in urma protestelor din Iran. Urmeaza scumpirea carburantilor

Pretul petrolului a crescut la 67 de dolari pe baril in urma protestelor din Iran, al treilea exportator de titei din cadrul OPEC, potrivitReuters. Acesta este cel mai mare nivel atins din 2015.

Cheltuielile pentru explorare ale marilor companii petroliere vor scadea pentru al cincilea an consecutiv

In pofida faptului ca pretul petrolului a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimi patru ani, marile companii petroliere ezita sa majoreze sumele pentru cautarea de noi resurse, in conditiile in care mentinerea disciplinei in materie de cheltuieli prevaleaza in fata sperantei unor noi descoperiri.

De ce evadeaza mai usor femeile din Coreea de Nord decat barbatii

Numarul nord-coreenilor care dezerteaza - mai putin de o suta pe luna - a coborat in 2017 la cel mai scazut nivel din ultimii 15 ani, a anuntat vineri Seulul, un semn al unor controale.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )