Libnet.ro
UNICEF

07:00

ROBOR la trei luni a scazut la 2,01, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 2,01, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 2,01%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2,03%

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2,03%, potrivit datelor publicate joi de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a stagnat la 2,05%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat astazi la 2,05%, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Dana Ababei, presedinte ANEVAR: Pretul cel mai scazut nu poate fi niciodata un criteriu adecvat de alegere intr-o evaluare

Exista foarte multe licitatii, atat in domeniul public cat si privat, in cadrul carora criteriul de selectie pentru servicii de evaluare, ca si in cazul altor profesii liberale, este pretul cel mai scazut, care nu nu este si nu poate fi.

Pretul petrolului Brent, la cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia futures a petrolului Brent, tranzactionat pe piata europeana, a ajuns, ieri, la cel mai ridicat nivel al ultimilor trei ani - 68,27 dolari/baril, din cauza unor manifestatii antiguvernamentale din Iran, care au generat temeri legate de livrarile din tara.

2017, cel mai sigur an pentru transportul aerian de pasageri

Companiile aeriene nu au inregistrat anul trecut niciun singur deces al unui pasager de pe urma prabusirii unui avion comercial de pasageri, ceea ce face din 2017 cel mai sigur an din istorie pentru transportul aerian, au anuntat luni firma olandeza de.

Dupa 13 ani, s-a aflat cel mai ascuns secret din familia Andrei si Catalin Maruta. Nimeni nu se astepta la asta

Dupa 13 ani de casatorie, s-a aflat cel mai ascuns secret al familiei Andrei si a lui Catalin Maruta. Realizatorul i-a pus o porecla partenerei sale de viata, cu care a reusit sa-i molipseasca si pe pr.

A fost descoperit cel mai mare numar prim

Cel mai mare numar prim a fost descoperit de catre Great Internet Mersenne Prime Search GIMPS, in urma cu doua saptamani. Proiectul GIMPS Great Internet Mersenne Prime Search a reusit sa descopere cel mai mare numar prim de pana acum. Un calculator folosit de voluntarul Jonathan Pace a realizat descoperirea in data [].

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate

Pretul petrolului a atins joi cel mai ridicat nivel din ultimii doi ani si jumatate, din cauza ingrijorarii investitorilor legata de impactul tulburarilor din Iran asupra ofertei, a masurilor luate de OPEC si producatori din afara organizatiei pentru reducerea productiei si a temperaturilor deosebit de reci din Statele Unite, care duc la cresterea cererii, scrie News. ro.

2017, al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum

Anul 2017 a fost al doilea cel mai fierbinte an inregistrat pana acum la nivel mondial, imediat in urma lui 2016. Semnele schimbarilor climatice sunt clare si ingrijoratoare: numeroase incendii de vegetatie si procesul de topire a ghetii arctice sunt printre ele, potrivit unui centru de monitorizare al Uniunii Europene, scrie Reuters.

Cel mai norocos taximetrist! A castigat atat de multi bani la Loto, incat nu a mai fost capabil sa se urce la volan

Cel mai norocos taximetrist este din Marea Britanie. Barbatul, in varsta de 50 de ani, a castigat 24,5 de milioane de lire sterline la loterie. De cand a luat premiul, barbatul spune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2345 seconds )