Libnet.ro
UNICEF

23:00

Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Pretul petrolului a atins cel mai ridicat nivel din ultimii trei ani

Cotatia barilului de petrol light sweet crude WTI) la bursa New York Mercantile Exchange a ajuns astazi la cel mai ridicat nivel din 2014, pe fondul majorarii cererii si al reducerii productiei anuntata recent de Organizatia Statelor Exportatoare de Petrol OPEC). continuă pe Ziarul Bursa

Lira - stabila, volatilitatea monedei atinge cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea monedei britanice, lira sterlina, se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa iesirea tarii din UE Brexit) este ca si parafat, potrivit Bloomberg.

Volatilitatea lirei se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani

Volatilitatea lirei sterline se afla la cel mai redus nivel din ultimii trei ani, ceea ce arata ca pentru investitori acordul referitor la perioada de tranzitie dupa Brexit este ca si facut, relateaza Bloomberg.

CINE iL RECUNOASTE PE INFRACTOR, SA SUNE LA 112! Primele imagini cu CEL MAI CAUTAT HOT din BANAT (VIDEO)

Au fost facute publice primele imagini cu cel mai cautat escroc din Banat al momentului. Barbatul a inselat si jefuit un batran de 79 de ani din Caransebes cu 35 de grame de aur si 14. 000 de lei.

Indicele Robor la 3 luni a scazut la 2%, cel mai mic nivel din 14 noiembrie

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a scazut la nivelul de 2%, cel mai mic din 14 noiembrie 2017, potrivit datelor publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Acer Swift 7 e cel mai subtire laptop din lume

Orice gadget se promoveaza mai usor daca este insotit de superlative absolute, iar conform producatorului, Acer Swift 7 este cel mai subtire laptop. S-ar putea sa nu-ti mai fi schimbat de mult timp laptopul si este posibil ca Acer sa nu fie primul pe lista priorirtatilor tale. Cu toate acestea, cel mai recent ultra portabil [].

Cel mai inteligent caine din lume. Vezi cum reuseste sa intre in casa (VIDEO)

Catelul din filmarea de mai jos dovedeste nu doar o nerabdare iesita din comun, ci si o inteligenta peste medie. Dupa ce incearca zadarnic de cateva ori sa determine pe stapan sa.

VIDEO in Sydney s-a atins cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani: asfaltul se topeste

In orasul australian Sydney s-a inregistrat, duminica, cea mai mare temperatura din ultimii 79 de ani, termometrele inregistrand 47,3 grade Celsius.

Lectii de afaceri de la cel mai bogat om din istorie, seful Amazon

Jeff Bezos lansa in 1994 compania Amazon, care a intrat pe piata ca magazin online de carti si a devenit in cativa ani cel mai mare retailer din lume. El a ajuns, azi, cel mai bogat om din toate timpurile, cu o avere estimata la 105,1 miliarde de dolari, depasindu-l pe Bill Gates, seful Microsoft. Iata cateva dintre principiile care l-au ajutat pe Bezos in afaceri si din care tinerii antreprenori ar avea cate ceva de invatat.

S-a aflat averea celei mai bogate persoane din istorie. Ce venituri are fondatorul Amazon

Directorul si fondatorul Amazon,Jeff Bezos, a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea sa a atins 105,1 miliarde de dolari. El l-a depasit asfel pe Bill Gates, in topul magnatilor.

Jeff Bezos, cea mai bogata persoana din istorie

Jeff Bezos a devenit cel mai bogat om din toate timpurile, dupa ce averea neta a CEO-ului Amazon a atins luni 105,1 miliarde de dolari, potrivit Bloomberg, si a depasit-o pe cea a fondatorului Microsoft Bill Gates, scrie News. ro citand CNN Money.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )